Onları nası yapıcaz2006 ve öncesi çıkan bütün NFS oyunlarını öneririm. ePSXe yardımı ile Gran Turismo ve Gran Turismo 2, PCSX2 yardımı ile Gran Turismo 4 öneririm.![]()
İnternette detaylı anlatımlar mevcut.Onları nası yapıcaz
Hepsini oynadım.2006 ve öncesi çıkan bütün NFS oyunlarını öneririm. ePSXe yardımı ile Gran Turismo ve Gran Turismo 2, PCSX2 yardımı ile Gran Turismo 4 öneririm.![]()
Fora Motorsport 6 oynayabilirsin.Hepsini oynadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ510210U MX130 8GB 2666MHz RAM
Mümkünse bedava olsun.
Hepsini oynaman mümkün değil. İnternette ya da Türkiye'ye hepsi gelmedi.Hepsini oynadım.
İ510210U MX130 8GB 2666MHz RAM
Ben Türkiye'ye gelenleri oynadım.Ha bide Belçika'dan dayım getirmişti.Onu yamayla oynadım.Hepsini oynaman mümkün değil. İnternette ya da Türkiye'ye hepsi gelmedi.
Steam linkini bulamadım atabilir misiniz ?Driver san francisco
G2A sitesinde bulunuyor bir bakarsın fiyata.Steam linkini bulamadım atabilir misiniz ?
Grafikleri biraz yüksek kalitede olursa sevinirim tabi bir 4K olmaz ama en azından biraz hoş gözüksün.
8 GBKaç GB ram iniz var
Galiba Ubisoftun.Link varsa atabilir misiniz ?TrackMania. Tam bir yarış oyunu değil ama beğeneceğini düşünüyorum.
İstersen Epic Games'de istersen uplay uygulamasını indirip oynayabilirsin. Ubisoft'un oyunu.Galiba Ubisoftun.Link varsa atabilir misiniz ?
Epic Gamesten indiririm.