Güvenlik Kayit No 10. Sinifta geçerli mi

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Merhaba arkadaslar ben gecen sene 9. siniftaydim. 8. Sınıftan mezun olduğumda nakil için bu zamanlarda güvenlik kayıt no istiyordu. Bu diğer siniflarda da geçerli midir? Bu sene 10. Sınıfa gidecem ve internetten nakil yaptırabilir miyim yaparsam nasıl yaptırırım?

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
"Nakil için başvuru

Madde 12- (Değişik : 2.9.2010/27690 RG) Nakil başvurusu, öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne velisi tarafından yapılır. Nakil şartlarını taşıyan öğrencinin başvurusu, öğrenim gördüğü okul müdürlüğünce e-okul sisteminden naklen gidilmek istenilen okul müdürlüğüne iletilir.

Nakil başvurularının değerlendirilmesi

Madde 13- (Değişik : 2.9.2010/27690 RG) E-okul sisteminden alınan nakil başvuruları, e-okul kapsamında olmayan okullardan gelen nakil başvuruları ile birlikte bu Yönetmeliğin 11 inci maddesinde belirtilen hükümler doğrultusunda haftanın son iş günü ilgili okul müdürlüğünce değerlendirilir. Değerlendirme ile ilgili tutanak e-okul sisteminden alınarak okul müdürü ve ilgili müdür yardımcısı tarafından imzalanıp dosyalanır. Sonuç aynı gün okulda ilan edilir; ayrıca e-okul kapsamındaki öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne e-okul sisteminden bildirilir.

Naklin uygun görülmesi hâlinde veli bilgilendirilir ve öğrenci en geç 5 iş günü içinde yeni okuluna başlar. Bu süre içinde öğrencinin eski okulundan ayrılmadan nakil talebinden vazgeçmesi hâlinde, bu durum öğrenci velisi tarafından yazılı olarak okul müdürlüğüne bildirilir ve nakil işlemi e-okul sisteminden iptal edilir.

Öğrenciye ait veriler, yeni okuluna başladığı gün e-okul sisteminden alınır."

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
"Nakil için başvuru

Madde 12- (Değişik : 2.9.2010/27690 RG) Nakil başvurusu, öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne velisi tarafından yapılır. Nakil şartlarını taşıyan öğrencinin başvurusu, öğrenim gördüğü okul müdürlüğünce e-okul sisteminden naklen gidilmek istenilen okul müdürlüğüne iletilir.

Nakil başvurularının değerlendirilmesi

Madde 13- (Değişik : 2.9.2010/27690 RG) E-okul sisteminden alınan nakil başvuruları, e-okul kapsamında olmayan okullardan gelen nakil başvuruları ile birlikte bu Yönetmeliğin 11 inci maddesinde belirtilen hükümler doğrultusunda haftanın son iş günü ilgili okul müdürlüğünce değerlendirilir. Değerlendirme ile ilgili tutanak e-okul sisteminden alınarak okul müdürü ve ilgili müdür yardımcısı tarafından imzalanıp dosyalanır. Sonuç aynı gün okulda ilan edilir; ayrıca e-okul kapsamındaki öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne e-okul sisteminden bildirilir.

Naklin uygun görülmesi hâlinde veli bilgilendirilir ve öğrenci en geç 5 iş günü içinde yeni okuluna başlar. Bu süre içinde öğrencinin eski okulundan ayrılmadan nakil talebinden vazgeçmesi hâlinde, bu durum öğrenci velisi tarafından yazılı olarak okul müdürlüğüne bildirilir ve nakil işlemi e-okul sisteminden iptal edilir.

Öğrenciye ait veriler, yeni okuluna başladığı gün e-okul sisteminden alınır."
İnternet üzerinden yapılıyor mu bir şekilde?

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Ben de daha 17 yaşındayım. Yanlış bilgi vermek istemem. Rehberlik öğretmeninize danışırsanız daha faydalı olacaktır.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
snip_20160816202009.png

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Ama belki oluyordur. Ben olmuyor diye biliyorum. Rehberlik öğretmeninizin Facebook'u yok mu?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Başka bilgisi olan var mı bu konuda yardımcı olur musunuz?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilir mi çok lazım bana.