Akdeniz124
Doçent
Ben bundan önce hiçbir zaman Güvenli moda girmedim her zaman normal girip normal bir şekilde taramalarımı yapıyordum herhangi bir sıkıntı olurmu ?
Bulununan virüsler vardı
Bulununan virüsler vardı
Windows defender değil KSC, MBAM kullanmıştımBulunan virüsler varsa, Windows Defender engelliyor ve sana seçim bırakıyor.
İster sil, ister karantina da dursun, ister izin ver diye. Kaldırmışsan, sıkıntı yok.
Tamamdır SaolunOnları bilmiyorum.
Sadece crack indirmelerim olmuştu onlardada herhangi bir virüs çıkmamıştı KSC ile yaptığım taramalarda-2020 1-2 Truva atı bulmuştu ancak onlarıda silmiştiBir sıkıntı olmaz.
Yani öyle ahım şahım virüs yoksa gerek yok ama için rahat değilse güvenli modda da dene.
Ben MBAM ile tarayınca 800 virüs bulmuştu.Sadece crack indirmelerim olmuştu onlardada herhangi bir virüs çıkmamıştı KSC ile yaptığım taramalarda-2020 1-2 Truva atı bulmuştu ancak onlarıda silmişti
MBAM ben hızlı tarama yaptığımda 1 tane bulmuştu birkerede tam taramayı yarısına kadar yapmıştım hiç bulamamıştıBen MBAM ile tarayınca 800 virüs bulmuştu.
İsterseniz buna bakın.
Zaten şu anda KSC taraması yaptım herhangi bir sorun yokBen MBAM ile tarayınca 800 virüs bulmuştu.
İsterseniz buna bakın.