Gürkan Uygun Muhteşem Yüzyıl'dan Ayrıldı mı ?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Gürkan Uygun Muhteşem Yüzyıl kadrosundan ayrıldı mı?

a1e_e818b.jpg

Başarılı oyuncu Gürkan Uygun, 'Kurtlar Vadisi' dizisinden rol arkadaşı Erdem Ergüney ile Bebek'te görüntülendi. Muhteşem Yüzyıl kadrosundan ayrılıp ayrılmadığı merak konusu olan Gürkan Uygun dizide canladırdığı Mimar Sinan karakteriyle ilgili açıklama yaptı. Uygun,'Sadece konuk oyuncu olarak iki bölüm oynadım. Benim için güzel bir deneyim oldu' dedi. Memati karakteriyle akıllarda yer eden başarılı oyuncu önümüzdeki sezon yeni bir dizide rol alacağının müjdesini vererek yakında hazırlıklara başlayacağını söyledi.

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Vadi''de Memati Hortlayacakmış dermişim.:mrgreen:

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu adam vadi ile özdeşleşiyo hortlasın :D [MENTION=47324]mustang[/MENTION]

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ohoo Süleymaniye Camii var, Selimiye Camii var, Mihrimah Sultan Camii var, var oğlu var, hem daha Hürrem'in külliyesi bitmedi, yeniden girer diziye elbet :D

Reaksiyon puanı
10,315
Vadi''de Memati Hortlayacakmış dermişim.:mrgreen:

valla hiç de olmayacak bir sürpriz değil.
senaristler istedi mi öyle bir uydururlar ki kitabına...

amma olmaz işte, çünkü bu dizi hit olmuş nice karakterleri harcadı.

belli ki diziyi yapanlar karakterler üzerinde var olmak istemiyor. -polat hariç tabii-

bu arada aslan bey gibi, emmi gibi, muro gibi spesifik karakterler toplum hafızasından çok kolay silinmeyecek kadar müessir etki bıraktılar. keza bazı sözler de öyle... mesela şu muro'nun "lanet olsun şu benim insanlık duygularıma" sözü çok hoşuma gitmiştir.