Günün Ürünü:Samsung Hello Kitty Pink

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
samsunghellokity1.jpg

Japon çizgi karakteri Hello Kitty’i Cep telefonu ile birleştiren Samsung C3303 adını verdiği bu modelle ile direk olarak gençlere yönelmiş.Samsung Hello Kitty Pink giriş seviyesi olsada 2.4 inç dokunmatik ekranı ve 1.3megapiksellik kamerası ile ayrı bir hava veriyor.

Samsung Hello Kitty Pink Özellikleri ve Fiyatı

İşletim Sistemi:Standart
Ekran Boyutu:2.4 inç Dokunmatik
Kamera çözünürlüğü:1.3 Megapiksel
Dahili Bellek:30 Megabyte
Ağırlık:80 Gram
Diğer:Bluetooth,FM radyo,MP3 çalabilme,8 GB’a kadar artırılabilir hafıza.
Fiyatı: 232 Lira
Samsung Hello Kitty Pink Fiyatı 232 lira etiket ile Online Alışveriş sitelerinde yer almaktadır.Mağazalardan değilde Online Alışveriş ile almak isterseniz ürüne ve güncel fiyatına aşşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Samsung Hello Kitty Güncel Fiyatına ulaşmak ve satın almak için tıklayınız.

Kaynak:Teknotime.net

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kız kardeşime alacaktım bunu ama özellikleri fazlasıyla düşük

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tam genç bayanlara hitap eden tarzda bir telefon olmuş. ama @mai nai haklı özellikleri biraz fazla düşük. 3g yok, wifi yok, kamera da düşük. sadece modeli için o kadar para verilmez bence. geçen hafta arkadaşımın kız arkadaşına doğum günü hediyesi olarak lg t310i wink aldık. o da tam bayanlara göre bir telefon birde biz pembesini bulduk. hem tasarımı hoş hemde hızlı ve kullanımı kolay. 2mp kamerası var ve wifi var. 300 liraya aldık ve şu anda gayet memnun arkadaşımız telefondan.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tam genç bayanlara hitap eden tarzda bir telefon olmuş. ama @mai nai haklı özellikleri biraz fazla düşük. 3g yok, wifi yok, kamera da düşük. sadece modeli için o kadar para verilmez bence. geçen hafta arkadaşımın kız arkadaşına doğum günü hediyesi olarak lg t310i wink aldık. o da tam bayanlara göre bir telefon birde biz pembesini bulduk. hem tasarımı hoş hemde hızlı ve kullanımı kolay. 2mp kamerası var ve wifi var. 300 liraya aldık ve şu anda gayet memnun arkadaşımız telefondan.

evet hoş görünüyor ilk başta ilgi çekici özellikle küçük kız çocukları için ama bende açıkçası wink i tercih ederim... sonucta az para değil... görünüşün yanınında kaliteyide tercih ederim ve bu samsungta yok maalesef

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
evet hoş görünüyor ilk başta ilgi çekici özellikle küçük kız çocukları için ama bende açıkçası wink i tercih ederim... sonucta az para değil... görünüşün yanınında kaliteyide tercih ederim ve bu samsungta yok maalesef

70 lira fark var arada.Bence hediye olarak alınacksa bu ürün daha cazip.Özellikler değilde görüntüsü açısından.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
görüntü açısından haklısın çok cezbedici ancak bu güne kadar samsungtan memnun kalmadım hep bir arıza çıktı aldığım telefonlarda...dolayısıyla bile bile lades dememek lazım...

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öldürün beni yaa :D Yakında Galaxy S 2'de Pikachu'lu çıkmasın :D

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Seni seçtim S 2! Elektrik saldırısı: bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Abi telefon yandı ya :D

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında smartphone tasarımları halkın beğenisine göre şekillendirilmeli bence de; ama bu tarz çizgi filmsel detaylar bayağı duruyor ya. :)