• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir gülücük koyuyorsun, mutlusun sanıyorlar...

Uğrunda fedakarlık yapmadığın sevgiyi,
yüreğinde taşıyıp da yük etme!

Romantik filmler başlarken ''Bu filmde ki erkekler tamamen hayal ürünüdür. Gerçek hayatla bir ilgisi yoktur.'' yazılmalı.

Tek cümlelik hayatlar yaşıyoruz.. üzüntülerimiz tek cümle, sevinçlerimiz tek cümle.. ağlarken hıçkırıklarımız dahi tek cümle.. ve yaşadığımız her tek cümlenin sonuna konulan ünlem işareti kadar dimdik değiliz bazen de!

"Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem." - Mehmet Akif Ersoy

''Sadece topuklu ayakkabı giyebildikleri için bile, kadınlar erkeklerden daha beceriklidir." - Marilyn Monroe

"Davet et, hayret et, af et, tövbe et ama ihanet etme." - Hz. Mevlana

Bundan 20 yıl sonra, yaptıklarından çok yapmadığın şeylerden pişmanlık duyacaksın." Mark Twain

"Kuduz bir köpek tarafından ısırıldığınız zaman kimi suçlarsınız? Köpeği mi, sahibini mi? Kuşkusuz sahibini. Bu yüzden bütün suç Amerika'nın. İsrail gibi bir ülkeyi desteklediği için."

Robert De Niro

"Futbol yaşantımda hiç hileye karışmadım. Benden bu kadar korkmayın. Kimse tek başına maç kazanamaz" - Alex De Souza

''Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir.'' (V For Vendetta)

-'' Seviyormusun beni " dedi.
- " Evet " dedim.
- " Peki ne kadar seviyosun ? " ...dedi.
- " Minik bir serçenin göz yaşı kadar. " dedim.
- " O kadarcık mı ? O kadar mı değersizim ? " dedi
- " Serçeler göz yaşı döktüklerinde ölürler. " dedim .
- ''Sustu .

"Yazık olmadı. Yazık ettin. Sen tarafından bitirildik biz. Kötü bitti hikayemiz." - Kuzey Güney

hayatta iki şeye güveniyorum, biri aynaya baktığımda gördüğüme diğeri yukarı baktığımda göremediğime.. Sagopa ~

bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım, ama dün yaptıklarım olmasaydı bugunku aklım olmazdı.. Sagopa~

'Rüyalarımın fotoğrafını çekebilseydimm, birsürü anımız olacaktı.'

Nefret edecek kimse bulamadığınız zaman kendinizden nefret edersiniz. -Chuck Palahniuk

Hep canımı yakar yüzüme bakar,
En çirkin haliyle önüme çıkar yalnızlık
Bende kara bir talih bunca yıl geçti,
Gelmedin üstüme zalim mutluluk. !!

“İnsanlığın büyük ve muhteşem eseri, bir amaçla yaşamayı bilmektir.” - Michel de Montaigne

Milliyetçilik, çocuksu bir hastalık. İnsanlığın kızamığı.

Albert Einstein

"Yap gitsin, insan en çok hatalarından ders çıkartır." - Al Pacino

Kızgınlığım geçer de; kırgınlığıma çare bulamadım.

Necip Fazıl Kısakürek

"Kadınlar kendilerine neler verildiğine değil, onlar için nelerden vazgeçildiğine bakar." Oscar Wilde

"Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır öküzü değil... Neden dönmediğini şimdi anladım." - Küçük İskender

''Geçmişimi yargılama, ben artık orada yaşamıyorum.'' (The Vampire Diaries)

Ben söylediklerimden sorumluyum,anladıklarınızdan değil. . . . !