• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Rakıyla 70 senedir, eşimle 60 senedir evliyim. Demek ki evlenme kararını almak için 10 sene kafayı çekmek gerekiyormuş.." - Aydın Boysan

"Bana ihanet etti, beni bırakıp gitti, ben onun yoluna toprak oldum o beni ezip geçti."

Şubat dizisin de bir replik.

Sen yolda giderken ben arkadan bakıyordun dedim belki bu bana geri döner sen bil ki sen geri dönmedin beni yıktın beni kadere… duymadın hiç.

Dıııığ dıt, dıııığ dıt.

:D

"Mesafeler diyorum, olmamalılar." - Özdemir Asaf

Susma vicdanım... Sen susarsan sözüm yalan, sen susarsan insanlığım talan, sen susarsan sonum hüsran, sen susarsan konuşur şeytan...

bugün söylenecek tek söz: Şehitlerimize ve atamıza allah rahmet eylesin.

1ic8X.jpg

"Lafta canım anam, bacım, cananım, sevgilim diye yücelttiğimiz kadınları icraatta hayvandan fazla aşağılıyoruz. Ne büyük ironi."
Fantoma

Uyumak istiyorum; başım bir cenk meydanı; Harfsiz ve kelimesiz düşünmek Yaradanı. NFK

İyilik yap, denize at... Sonra birileri gelip 'Bu dünyada iyilerin hakettiği budur' dercesine denize kanalizasyon bağlatsın...

Sonunu hep merak ettiğim o yollar, gittiğim kadarmış meğer.. .
Hem de sen değişebilirsen, değişiyormuş yazılmış denen kader.

Hala menemen, bira, midye dolma, kokoreç falan varsa umut var demektir Abidin. -Tıklamayın Dedeler

En büyük aşklar kavgayla başlar dediler, sokak'tan geçen ilk kıza uçan tekmeyi yapıştırdım. Şu an yerde yatıyor acaba naz felan'mı yapıyor?

Zaman hiçbir şeyi düzeltmez, sadece üzerini örter. Sakladığın acılar bir gün mutlaka ortaya çıkar...

Bu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız.

"Milyonlarca insan evsiz ve açken, hayatta hiçbir şeyden şikayet edemem." - Katy Perry

"Eğer birileri seni geleceğinde görmüyorsa, onları geçmişte bırakmanın vakti gelmiş demektir." (Elif Şafak)

"Gel seninle bir daha ağlayalım; yaşanmışlara, yaşanmamışlara... Bir de hiç yaşanamayacaklara." - Oğuz Atay

"Ne kadar değişirsen değiş, ilk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı..." - J. Christophe

"Hiçbir şey için asla zaman bulamayacaksın. Eğer zaman istiyorsan onu kendin yaratmalısın." - Charles Buxton

Doğacaktır sana vaad ettiği günler HAK'kın. Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın.. Mehmet Akif ERSOY

" Döndüm arkamı sana.. Sen sırtımdan vurmayı seversin, yüzüm ağır gelmesin... "
Attila İlhan

Masallar, prensesler için hiçbir zaman mutsuz bitmez..
Ve masalın sonunda sevenleri kimse merak etmez..

"En zenginimizin bile fakirliğidir yalnızlık " Leyla ile Mecnun

"Kadınlar; sevmedikleri adama hiç acımazlar." - Alexandre Dumas