• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aldırma söylenenlere!
Varsın, görenler seni bir ot sansın.
Sen gül ol da uğruna ötmeyen bülbül utansın. MEVLANA

Yalnızlık dediğin büyük bir zindan dünyanın en kalabalık zindanı.Dinden imandan çıkarır ama öyle bir adam eder ki insan...

"Aşk ne zaman biter biliyor musun? Bitti dediğinde yüreğin acımıyorsa." - Bukowski

"Elinden geleni yaptıktan sonra, hala olmuyorsa, sıra ayağından geleni yapmakta: gitmek gibi mesela" - Sunay Akın

"Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur." - Palahniuk

Kalbiyle değil, beyni ile karar veren kadınlar, yalnız kalmaya mahkumdur. Çünkü aşk, akıl işi değildir.

Seksi gözükmek için kıçını yırtıp, konu seksten açılınca rahibe kesilen kişiye "Türk Kızı" denir.

inci-caps :)

“ Dışarıya kapanmak esasen içeri açılmaktır.
Huzur mu istiyorsun? Az eşya, az insan. . . ”

"Ölmek de yaşamak da takım işi değil mi ha, değil mi Rıza Baba??"

Arka Sokaklar.

:S

Ey Ademoğulları! Namus sadece kadına özgü bir şeyse Hz.Yusuf’un sakındığı neydi?

Hep savaştım

Bir tek kendime yenildim
Yüreğiyleydi en büyük kavgası insanın.
Kendimden başka herkesi suçladım
Oysa hiçbir kente ait değildi hiçbir acı
Ve herkes içinde taşırdı yangınını
Kül olduktan sonra anladım.

"Unutmak" 7 harfi yan yana koymak kadar kolay olsaydı, bizde 5 harfi yan yana koyar "Mutlu" olurduk.

"Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi." - Can Dündar

"Bu dünyaya istediğimiz gibi gelmedik,bu dünyadan istediğimiz gibi gidemeyiz." - Ömer Hayyam

"Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hiç aklından çıkmayanı seveceksin! " - Can Yücel

"Hiç bir şey yaşamamışken güçlü olmak kolaydı." - Şebnem Ferah

Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz,çünkü bundan sonra orada yaşayacağız.

-Thomas Browne

''Bugünün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah her şey yeniden başlayacak.'' (Wanted)

Kasım'da herkes aşık oluyor. Ben daha farklı bir şey istiyorum.

Ali Ağaoğlu

:P

"Çaresizce özlemini çekmenin, ne kadar korkunç bir şey olduğunu bilmiyorsun." (Fringe)

Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Gene dene, gene yenil. Daha iyi yenil. (Samuel Beckett)

En iyi ilişki biçimi; Arkadaşlığın bir üstü, sevgililiğin bir altı...

"Geçmişini bilmeyen bugününü anlayamaz ve yarınını kuramaz" - Barış Manço

Allah, ızdırabını çektirmediği şeyin, nimetini vermez !

"Durup dururken, alakasız bir zamanda arayan eski sevgililer ikiye ayrılır: Canı çekenler ve acı çekenler." - Can Dündar

"Her tesadüf bir başlangıçtır. Finali sen oynarsın, perdeyi kader kapatır." - Bob Marley

Bazı kadınlar saatlerce makyaj yapar. Bazıları ise sadece güler.

"Bana ihanet etti, beni bırakıp gitti, ben onun yoluna toprak oldum o beni ezip geçti."

Şubat dizisin de bir replik.