Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. (Herakleitos)Değişmeyenin değişimin kendisi olduğu vurgulanan bu söz biraz kapalı bir şekilde gerçekten çok fazla anlam içermektedir.Aynı nehirde 2. kez yıkanamazsınız gibi açıklamalara gidilmiştir.Zamanın durmadığı veya geri alınamadığı ve her anın bir öncekinden farklı olduğunu anlatmak için söylenmiştir.Bu değişimin değişmeyeceğini yani değişimin durmayacağını söylenmektedir.Hep aynı değişim vardır gibi bir tez savunulmuyor...
Edit:<br /><br />Şarkıymış yav Videosuda varmış<br />http://www.youtube.com/watch?v=Q5F3zvStW5U<br /><br />----------------<br /><br />pafff küffff ölmedimi çek biçek daha kafan dönmedimi ayık olanlara resti çek azdım bunları gözleriniz görmedimi çalişanı boşwer maasını keste tenin uyumuda cok önelmi bi seste botox yapıp silikonu patlatalım uyanın ulan daha neyi anlatalım boş konusmaya hoş ceylan derisi sarhoş politika yıgının etkisi tek ticarete natasa wergisi çözüm çok sexy kahpedefilesi watan haini de buna gelemezler ATA\' mın tam adını sor bilemezler etiketi barkotu bas sen su mala onlar otursun kalkan her dala ! yalana kılıf çok amacını gizler promosyonu fuhus öncesi bir dus rap\'te edep yok kim bizi iSter alayına isyan inadına F*Ck BusH !! MAGAZİNİ İZLE ÜLKEDE GAY DOLDU sakal sanatı cinsiyetsiz oldu çokta komik rahatına son werdim seytana pandik atıp ben GeLdimm yasa we yasaklar hepsi bahana kasa dolu we ülke tam bi kerhane üreteni wursun tüketeni dursun bunun adınada medeniyetmi konsun! hadi bizi boşwer özenti genclik serseri de bana biz bunu seçtik haklı sözümü aklın almayacak sen beni durdu RAP DURMAYACAK dünya kudur hersey ilizyon gercek budur KAFAM 1 MİLYONNN KAPAqqqqqq<br /><br />Alıntı