Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumuşak olma ezilirsin Sert olma kıyılırsın.(Victor Hugo)
İyi bir anne bin öğretmene bedeldir.(johann Herder)
Bir nehre akmayı durdurmasını söylemek nafiledir;yapılıcak en iyi şey,nehrin aktığı yönde yüzmeyi öğrenmektir....
Bir ırkın Kaderinden korkunun çıkarılması lazım,Düşündüm düşündüm çocukca,Kendi kendime dedimki,Yavv korkmuyorum,Kimseden korkmuyorum,çok sevdikleri Dünya onların olur En fazla burdan giderim,Kork ne kork yaa, Mesela bi çocukla kavga edip yumruk atın hemmen size yumrukla mukavele eder,Ama bi çocuklada kavga edersiniz bir tokat attığın zaman panikler,çünkü okadar tokat atılmış ki,Neredeyse şamar oğlanı denecek dereceye gelmiş,Bu insanların kaderinden korku çıkarılmadıkça,Aile korkusu dahil tüm korkular çıkarılmadıkça,Bu işin hiç bi esprisi yoktur,”Yarını gelecek yapan hayallerimizdir,Hayallere ulaşmak için sadece ve sadece inanmak gerekir!”
Sedat Peker
Yahu bu soz AKP' nin secimde dagittigi nohut, komur vs gibi seyler icin [size=12pt]halkimiza[/size] soylenecek en guzel soz.
Utanmali mi yoksa ders mi cikarmali!!!!
"yapman gerekeni yap ve hemen şimdi yap"
"kendine egemen ol"
şahsen bi öss öğrencisi olarak uygulamam gerek sözler ama irade meselesi işte yapamıyorum.
[size=15pt]Kız dediğin İstanbul gibi olmalı. Fethi zor, Fatihi TEK..!
Fatih dediğinde Sultan Mehmet gibi olmalı,Feth ettiği yere GÜVEN ve HUZUR getirmeli,O yer'e âşık olmuşsa herhalükârda almaya çalışır!,Ya alacak Ya ölecek.!