Günün Bedava Yazılımı

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bilgisayarınızın güvenliğini denetlemek ve gizli saklı kalmış kötü amaçlı yazılımları temizlemek ister misiniz? Safe'n'Sec Pro yazılımı bugüne özel olarak ücretsiz.

Bilgisayarlarımızda arka planda neler olduğunu çok azımız biliriz. Bazı kötü amaçlı yazılımlar da sistemimizde biz onları görüp önlem almadığımız için gezinir de durur; kendisini başka bilgisayarlara kopyalamaya başlar. Bu da güvenlik açısından istenmeyen ve rahatsız edici bir durumdur. Bu durumları engellemek için kullanabileceğiniz yazılımlardan birisi olan Safe'n'Sec yazılımı bugüne özel olarak cüretsiz dağıtılıyor.

safensecpro.jpg

:: Safe'n'Sec yazılımını bugüne özel olarak ücretsiz olarak indirmek ve kurmak için tıklayın. (~9 MB)

Kurulum Adımları

:: Sadece arşivlenmiş dosyayı bir yere açın ve Setup.exe'yi çalıştırın. En sonunda karşınıza çıkacak olan kullanıcı adı ve anahtarla ürünü kaydedin.

Yazılımın Künyesi

Yayıncı: Safe'nSoft
İşletim sistemi: Windows XP ve Vista
Boyut: ~9 MB
Yarınki fiyatı: 20 dolar

Bilgi için: GAOTD
SDN - http.//shiftdelete.net

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Dİğer yazılımı tanımadığım için birşey diyemeyeceğim; velâkin kendisi sisteme yerleşen ve AV yazılımı gibi etkinlikleri gözeterek yazılımları engelleyen birşey. Çok fazla inceleme fırsatım olmadı; ama hakkındaki yorumları okuyunca standart bir güvenlik yazılımı olduğunu düşündüm.

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İndirdim ve kurdum..PC ye bişeyler oldu..dondu ..sonra virüs buldu..hiç güzel değil .yane

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Offf 45 dakkadır bu programın meydana getirdiği ağırlığı gidermeye çalışıyorum. Sisteme ne yapıyorsa artık donma sorunu basladı. Ayrıca Güvenli Modda da iki de bir evet hayır penceresi gelmeye basladı.

xmenac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crap Cleaner ile pek bir alakası yok , bir nevi firewall yalnız freeware olduğu için bol bol sorunlu bir yazılımcık kendisi :)