Günün Bedava Yazılımı: WinUtilities

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
WinUtilities ile sisteminizdeki artıkları kolayca temizleyebilirsiniz. Bu sayede performansınız kat kat artacak.

Yazıım, Registry temizliğinden internet tarihçesini silmeye, çerezleri temizlemekten defrag yapmaya kadar birçok seçeneği içinde barındırıyor. Pakette yer alan StartUp Cleaner ile Windows ile beraber açılan programları da temizleme imkanınız var.

Şartlar ve Koşullar

Bu ürün "Olduğu Gibi" sunulmaktadır. Herhangi bir garanti verilmemektedir. Yazılımdan kaynaklanacak tüm hatalar indiren kişinin sorumluluğundadır. Yazılımın ticari amaç için kullanılması yasaktır. Yazılım tamamen bireysel kullanıcılar için ücretsizdir.

Not: Yazılımı 11.07.2009 Saat: 10:00'a kadar etkinleştirmeniz gerekmektedir.
winutilities_21247227133.jpg
Yazılımı İndirmek İçin Tıklayın

Kurulum

:: Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak dosyayı indirin.
:: Sıkıştırılmış dosyayı açın.
:: Açılan klasör içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu yapın.
:: Kurulum işlemi tamamlanmıştır.

Yazılımın Künyesi

Adı: WinUtilities 7.0
Dosya Boyutu: 6,75 MB
Firma: YL Computing
İşletim Sistemi: Windows 7, Vista, 95, NT4, 98, Me, 2000, XP, 2003 Server; Minimal system configuration: Graphics mode 800x600 with 16-bit colors; 10 MB free hard disk space at least; Intel Pentium or AMD K5 processor with 133 MHz; 32 MB RAM
Dili: İngilizce
Yarınki Fiyatı: 49.99 dolar
Bilgi İçin: GOTD

:: Yazılım hakkındaki soru ve görüşlerinizi buradan paylaşın.

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Program güzelmiş teşekkürler ama bu program windows başlangıcında çalışmak istiyor.... Başlangıçta çalışsınmı? yoksa başlangıçtan kaldırıp manuelmi çalıştıralım....

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Program güzelmiş teşekkürler ama bu program windows başlangıcında çalışmak istiyor.... Başlangıçta çalışsınmı? yoksa başlangıçtan kaldırıp manuelmi çalıştıralım....
Ben olsam çalıştırmam :) çünkü antivirüs değil ki hani çalışsın anlık koruma sağlayan program olsa çalıştırırım. Ama başlangıçta çalışırsa sistemini ilk açılışta birazcık kasabilir :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Windows 7'yede destek veriyormuş güzel..:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
En son Advanced System Care isimli programı kullandım. Sistemin canını okudu. Neyse ki yedek almıştım.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Yararlı bir programdır, ücretli rakiplerine karşı bu günlük üstün durumda.