Günümüzde Akıllı Telefon Alırken

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan G0LGE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akıllı telefonların ne kadar geliştiğini görüyoruz,biliyoruz. Almış başını gidiyor. Her neyse konu bu değil. Bir smartphone alırken ilk olarak dahili hafızasının 16 GB'dan düşük olmamasına dikkat edin. Etmem nolur derseniz o zaman görürsünüz :D Kullanması çileye dönüşür. Rahat bir şey yükleyemez kullanamaz rahat edemezsiniz. Kısaca nasıl özellikleri olsa da telefon hafızasının 8 GB & 4 GB vs olması sizi memnun etmiyecektir. Bu yüzden benim önerim ilk olarak hafızaya dikkat etmenizdir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
çok boş olmuş be :hammer:

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok saçma bi yazı olmuş ihtiyacı olan yüksek hafıza alır ihtiyacı olmayan düşük hafıza alır insanlar salak mı bunu bilmesin.

Katılmıyorum. Herkes teknolojiden anlayamaz. Dahili hafıza ile extra hafıza kartındaki farkı anlamayacak insanlar var. Adamdaki mantık şu:Nasıl olsa hafıza kartıyla arttırırım hafızayı ama olmuyor öyle işte.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Katılmıyorum. Herkes teknolojiden anlayamaz. Dahili hafıza ile extra hafıza kartındaki farkı anlamayacak insanlar var. Adamdaki mantık şu:Nasıl olsa hafıza kartıyla arttırırım hafızayı ama olmuyor öyle işte.
bu gibi kişiler mağaza yetkilisine ve sdn gibi forum sitelerinde cevaplarını alıyor bence.Neyse bu kadar tartışmaya değmez

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu gibi kişiler mağaza yetkilisine ve sdn gibi forum sitelerinde cevaplarını alıyor bence.Neyse bu kadar tartışmaya değmez
Madem öyle neden görüntüsüne bakarak leptop,telefon alan insanlar görüyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
peki kardeşim haklısın artık yeter ben yazmaktan yoruldum isteyen istediğini alsın ya :mrgreen:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
oluyor :P

benim 178 mb dahili hafıza olan tel şu an 800 mb dahili hafıza ya sahip (int2ext4+) :)
cm10.1 yüklüydü. kaldırdım. Mrage rom kurdum.

zaten hafıza kartı ile dahili hafızayı ayırt edemeyen adam hafızayı dolduracak kadar uygulama bulup kuramaz :)

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oluyor :P

benim 178 mb dahili hafıza olan tel şu an 800 mb dahili hafıza ya sahip (int2ext4+) :)
cm10.1 yüklüydü. kaldırdım. Mrage rom kurdum.

zaten hafıza kartı ile dahili hafızayı ayırt edemeyen adam hafızayı dolduracak kadar uygulama bulup kuramaz :)

Biraz daha uğraşsanız Gta'yı alır :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
bende onu diyorum :mrgreen: 500 tllik telefon alan insan 4k video oynatmasını beklicek değil heralde :lol: adamın istediği internete girim maillere bakm yapcağı en fazla budur bence hafızada arkadaşın dediği gibi romlarla yükseliyor :D

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Twitter falan açsan fenomen olursun koçum harcanıyorsun buralarda

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hafiza darligi yasamiyom 8 gb dahili bellek var bunun 3 gb sini kullanabiliyorum gayet yeterli telefona hafiza kartini tak 16 gb lik iste bu istedigin gibi kullan ☺☺bu konu bosuna acilmis 😁