F1kan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,882
Mantığın doğru fakat düşünce yapın yanlış. Senin mantığınla sana net bir bilgi vereyim o zaman düşüncelerin rayına oturtsun.Şimdi elini yüzünü yıkayıp yazdıklarımı bir kez daha dikkatli bir şekilde okumanı tavsiye ediyorum güzel kardeşim.Çünkü bu sana muhtemelen son yazım olacak bu konunun açılmasındaki maksadı biliyor olmana rağmen gereksiz yere uzatıyorsun.Şimdi baz istasyonlarına daha düşük radyasyonlu alternatif bir yol varsa o tercih edilmeli, ya da araçların çevreye daha az zarar vereni üretildiği takdirde o kullanılmalı ha bunların bugün itibariyle bi alternatifi olmadığı için mecburen onları kullancağız demektir.Buraya nasıl bağladın onu da anlamadım yaHer neyse şimdi senin o 1,5 W/kg sar değeri olan cihazına 0,2 0,3'lük alternatif var mı var.Demem o ki o 1,5'luk küçük radyoaktif şeytanın var ya ha işte onun daha az zararlısı mümkün.Dünyanın gelişmiş bir çok ülkesi bugün itibariyle daha az enerji üretilebilmesine rağmen yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliyorsa bu senin o ihmal etmekte sakınca görmediğin sağlık kaygısı yüzündendir.Sen de gayet iyi biliyorsun ki devletleri güçlü şirketler yönetir
Para babaları yönetir.Bunlara devlet üstü şirketler denir.Kapitalizmin o yayılması,doymak bilmeyen hastalığı bilimsel rapor mu tanır.Çok kısa bir araştırmayla birçok bilgiye edinenilirsin.
Bu para babaları az çok belli. En basitinden Apple markasının telefon üretme sürecinden bahsetmek gerekirse Apple elindeki teknoloji çok daha düşük miktarda sar değere sahip telefon üretebilir ve satış politikası sayesinde kar oranını çok fazla arttırabilir. Neden arttırmıyor sence ?
Herkes bir sar değerine takmış ben ona kıl oldum artık. Daha glukoz şurubunu bilmeyen insanlar, beyaz ekmeğin içinde neler olduğunu veya X marketine girip aldığı cips çikolata veya X abur cuburunun içindeki tatlı zehirden habersiz olan insanların burda sar değeri tartışmasına girmesine ayar oluyorum ben. Bu arada bu dediklerim senin için geçerli değil. Sadece sar değerini telefon alırken öğrenip dünyanın diğer zehirlerinden bir haber olan cahiller için