hanidebenim
Asistan
Güneş gözlüklerinin ucuz kalitesiz olanları göze zarar veriyor. Güneş gözlüğü alacağım ama marka fiyat hiç bilmiyorum. 50 tl civarinda olanlari alsam zarar verir mi gözüme. İnternetten siparis vereceğim.
HaklısınızDolar 4.60 sen 50 tllik gözlükten orjinallik bekleme, zarar verir.
Teşekkürler50 tl olan gözlükten adam olmaz hiç takma daha iyi internete güvenme gözlük konusunda her siteye en azından
Önerdiginiz bir site yada marka varmı?Dolar 4.60 sen 50 tllik gözlükten orjinallik bekleme, zarar verir.
İhtiyaçtan zamanında dinlendirici kullandım colormatik camı vardı güneş ışınları zarar veriyor gözüme. Doktora görüneyim yine dinlendirici yazarsa colormatik alırım yine en iyisi.Güneş gözlüğünü aksesuar olarak alacaksan alma.
İhtiyaç nedeniyle alacaksan sağlam yıllarca kullanacağın orijinal bir ürün al ve üç basamaklı sayılardan ucuz gözlük alma.
Evet bende kullandım kolormatik güzel tercihİhtiyaçtan zamanında dinlendirici kullandım colormatik camı vardı güneş ışınları zarar veriyor gözüme. Doktora görüneyim yine dinlendirici yazarsa colormatik alırım yine en iyisi.
Şu videoya bi bakGüneş gözlüklerinin ucuz kalitesiz olanları göze zarar veriyor. Güneş gözlüğü alacağım ama marka fiyat hiç bilmiyorum. 50 tl civarinda olanlari alsam zarar verir mi gözüme. İnternetten siparis vereceğim.
İzlemistim evet cok hoşuma gitti gözlük. Cerceve kalitesi felan gayet iyi ama göze zarar verir mi acabaŞu videoya bi bak
38.saniye