Gündem

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Forumdaki Gündem bölümüyle ilgili bir öneri, dahası şikayet olarak değerlendirilebilecek bir görüş belirtmek istiyorum. Baktığım kadarıyla ilk iki sayfa şu aptal rte ve doğan tartışmasıyla ilgili haberlerle dolu ! Araya kaynayan şehit haberleri, bilim haberleri, oradan öylee masum masum bakıyor. Bunun üzerine ikinci sayfadaki konulara yorum yazarak arkadaşları oraya çekmeye çalıştım, ne kadar başarılı oldum bilemem. Ama bu gerçekten üzücü bir şey. Anasayfaya giren bir kişi forumdan son başlıkları gördüğünde bir siyasi platforma geldiğini sanacak.. Bu konuları açan arkadaşların amacı olayı provake etmek mi bilinmez, ancak aynı konuyu binlerce kez irdelemek, "Gündem bu." anlayışının arkasına sığınmak iyi bir şey değil diye düşünüyorum. Biz halk olarak olsa gerek, siyasete meraklıyız biraz. Ben bile cevap yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Çünkü karşıt görüşlü çok insan var bu forumda. (Benim açımdan.) Ve daha önce başıma geldiği için, ayrıca forum içi muhabbetlerde birbiriyle sürekli tartışan, birbirine sürekli muhalefet olan insanlar olduğu için, bu forum çok tehlikeli bir hal almaya başladı.. Bunun için yönetimin bir adım atması önerimdir. Oluşan ortamdan da rahatsızım. İnsanlara laf çarpıtılıyor gibi oluyor, ayrıca karşıt görüşlüler tahrik olabiliyor. (Ben oldum ama sesimi çıkarmadım mesela.)

Bu yüzden bunları söylemek istedim. Kısacası, çok hoşuma giden, bundan sonra benden çok duyacağınız bir sözü söyleyerek, olayı özetlemek ve bitirmek istiyorum.

Kilit Amesfa

:D:D

Saygılarımla..

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Doğru bir konuya değinmişsin. Son zamanlarda bu tip haberler arttı . Burası bir teknoloji sitesi. Diğer bölümlerde olacak tabii ama teknolojiye ağırlık verilmeli.

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kısacası, çok hoşuma giden, bundan sonra benden çok duyacağınız bir sözü söyleyerek, olayı özetlemek ve bitirmek istiyorum.

Kilit Amesfa

En son bu cümleyi kuran arkadaş süresiz şutlandı (bugün):D DİKKAT :D:D

sana ve muratcanberber'e tamamen katılıyorum..

crazy_fb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son bu cümleyi kuran arkadaş süresiz şutlandı (bugün):D DİKKAT :D:D

sana ve muratcanberber'e tamamen katılıyorum..
Cümlede ne terslik var ? Sorun cümledemi yok Merve ye cinslik yapmak isteyen sendemi ? birşeyede muhalefet olma !

мυяαт

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu arada remi banned:D kilit amesfa sonunda sonuç vermiş :D

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Teknolojiden başka bir şeyle işimiz olmaz diyorsan niye buralara geliyorsun demiş nasrettin hoca ne oldu kurudn kaldın değilmi?....

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Cümlede ne terslik var ? Sorun cümledemi yok Merve ye cinslik yapmak isteyen sendemi ? birşeyede muhalefet olma !

Crazy espiri anlayışına hayran kaldığımı bilmeni isterim.

Bu arada arkadaşlar bahsettiğiz konu ile ilgili yönetim olarak görüş alışverişi içerindeyiz genel moderatör olmamın dışında Gündem bölümünün ilk moderatörüyüm, gündem bölümünde sabır hat safhada olması gerektiği kanısındayım ama bazen katı kurallarda gerekmektedir.

Nitekim bazen acımasız kurallar uygulamak gerektiği oluyor ve bugün bunu uygulamak zorunda kaldım. Bir arkadaşımızı süresiz uzaklaştırdım, istemezdim ama forum için gerekirse birgün amesfa'nın yazısıda banned yer

İyi akşamlar sevgilerle. ;)

мυяαт

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Crazy espiri anlayışına hayran kaldığımı bilmeni isterim.

Bu arada arkadaşlar bahsettiğiz konu ile ilgili yönetim olarak görüş alışverişi içerindeyiz genel moderatör olmamın dışında Gündem bölümünün ilk moderatörüyüm, gündem bölümünde sabır hat safhada olması gerektiği kanısındayım ama bazen katı kurallarda gerekmektedir.

Nitekim bazen acımasız kurallar uygulamak gerektiği oluyor ve bugün bunu uygulamak zorunda kaldım. Bir arkadaşımızı süresiz uzaklaştırdım, istemezdim ama forum için gerekirse birgün amesfa'nın yazısıda banned yer

İyi akşamlar sevgilerle. ;)
yani biz şimdi kilit amesfa esprisine devam etsek sakıncası olur mu? :happy:

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Neden olsun ki? Ben çok sevdim o lafı. :D Heryerde söylerim artık bıkarsınız. :D

SDN espri yapıyoruz diye banlamaz heralde? Hem de zararsızken?

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Day_walker konumuz birinin şutlanması değil ???

Arkadaşlar şu Kilit Amesfa yı sevdinizmi bilmem ama heryerde kullanmayın :D isterseniz Kilit Amesfa Grubu kurun :D

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0

:wassat::wassat: Benim cümlemde hiçbi terslik yok ve espri olduğunu zaten merve anladı.Sen yazdıklarımı farklı anladıysan onu bilmem.Gerçi senin anladığın şekilde sölemiş olsamda (cinslik yapmak-muhalefet olmak :)) SANANE bundan :devil:

Edit// Forumdaki üyelerde bugün bi enteresanlık var ama hadi hayırlısı :innocent:

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Day_Walker benim şutlanmam gerekmiyor. Gayet de saygılıyım. Kilit Amesfa diye bir grup kurarsam da kurarım, Amesfa'dan izin çıktı. :D

Anlayacağın, görüşümü bildirmem, yönetimi bağlar, seni değil. Bence sen böyle konuşma. Yoksa saygısız olduğun düşünülür ve sen şutlanırsın.

Saygılar..

Dipnot: Sosyal grup açıyorum. :D eF.E'nin de dediği gibi, "Kilit Amesfa Fun Clup". :D:D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Bırak da kendimi iki yoldan savunayım. :)

Birincisi; orada demek istediğim şey. "şu aptal rte ve doğan tartışmasıyla ilgili haberlerle dolu !" cümlesinde bir noktalama yanlışı yaptığımı farkettim. :) Gerçi, yazarken yanlış anlaşılabileceğinin farkındaydım ama "Anlayan olursa cevap veririm." demiştim. Şu an olduğu gibi. Bir kere orada Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmiyorum. "aptal ... tartışmalar". Yani tartışma aptalca geliyor bana. Ha evet, özür dilerim, "aptalca" yazmam daha mantıklı olurdu. Ve Recep Tayyip Erdoğan'a rte demem saygısızlık olarak algılanacaksa saçma bir eleştiri olur. Çünkü adamın ismi uzun, ben ne yapayım? :)

İkincisi; eğer o lafı orada rte'ye demiş olsaydım bile, bu benim rte ile aramdaki bir saygısızlık olurdu. (Ne kadar doğru demiş olurdum, tartışmayacağım bunu.) Yani Day_Walker'a söylediğim saygısızlık, rte'ye edilen bir lafı işaret etmiyordu. Forum içerisindeki durumumdan bahsetmiştim. Bildiğim kadarıyla rte'ye salak denilince banlamıyorlar? Yanlış mıyım? Çünkü sitenin herhangi bir yerinde ampül göremedim? :wassat:

Neyse, Reallist arkadaşımız biraz gereksiz yere lafı bir yerlere çekmeye çalışmış. Öneri konusunun böyle sapıtılmaya çalışılmış olmasını istemezdim. Kusruma bakmayın "saygısızlık ettiysem". Yani diyorum ki, konu zaten Amesfa tarafından okundu. O zaman

Kilit Amesfa. :D:D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Forumda yapılmayan saçmalık yok zaten kullanıcılar tarafından. Kişisel yalaklanmada cabası oluyor..

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
herkes birbirinin yardakcısı olmuş yabi bencede :)