Chester Merve
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Forumdaki Gündem bölümüyle ilgili bir öneri, dahası şikayet olarak değerlendirilebilecek bir görüş belirtmek istiyorum. Baktığım kadarıyla ilk iki sayfa şu aptal rte ve doğan tartışmasıyla ilgili haberlerle dolu ! Araya kaynayan şehit haberleri, bilim haberleri, oradan öylee masum masum bakıyor. Bunun üzerine ikinci sayfadaki konulara yorum yazarak arkadaşları oraya çekmeye çalıştım, ne kadar başarılı oldum bilemem. Ama bu gerçekten üzücü bir şey. Anasayfaya giren bir kişi forumdan son başlıkları gördüğünde bir siyasi platforma geldiğini sanacak.. Bu konuları açan arkadaşların amacı olayı provake etmek mi bilinmez, ancak aynı konuyu binlerce kez irdelemek, "Gündem bu." anlayışının arkasına sığınmak iyi bir şey değil diye düşünüyorum. Biz halk olarak olsa gerek, siyasete meraklıyız biraz. Ben bile cevap yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Çünkü karşıt görüşlü çok insan var bu forumda. (Benim açımdan.) Ve daha önce başıma geldiği için, ayrıca forum içi muhabbetlerde birbiriyle sürekli tartışan, birbirine sürekli muhalefet olan insanlar olduğu için, bu forum çok tehlikeli bir hal almaya başladı.. Bunun için yönetimin bir adım atması önerimdir. Oluşan ortamdan da rahatsızım. İnsanlara laf çarpıtılıyor gibi oluyor, ayrıca karşıt görüşlüler tahrik olabiliyor. (Ben oldum ama sesimi çıkarmadım mesela.)
Bu yüzden bunları söylemek istedim. Kısacası, çok hoşuma giden, bundan sonra benden çok duyacağınız bir sözü söyleyerek, olayı özetlemek ve bitirmek istiyorum.
Kilit Amesfa
Saygılarımla..
Bu yüzden bunları söylemek istedim. Kısacası, çok hoşuma giden, bundan sonra benden çok duyacağınız bir sözü söyleyerek, olayı özetlemek ve bitirmek istiyorum.
Kilit Amesfa
Saygılarımla..