Gündem Kategorisi Hakkında

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SDN Yönetimine bir önerim var.

Gündem kategorisindeki açılan haber başlıklarını(siyasi haberler hariç) görüp okuyamamak şahsen beni deli ediyor. Onay da çok geç geliyor. Pek ilgilenen yok. Önerim şu; Alt kategori olarak siyasi haberler kategorisi açılsa ve sadece o kategori denetlenip gözden geçirilse nasıl olur ?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Burası teknoloji forumu bırakın günceli ne işe yarar kavga etmekten başka..:D

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gündem demek istedin galiba.. Şahsen haberleri genelde sdn'den takip ediyorum ve bu onay meselesi hiç hoşuma gitmedi. :) Destekleyenler olacaktır mutlaka.. :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ama ben de şunu farkettim. sanırım bu onaylar sayesinde ben o zamandan beri tartışma görmüyorum.

geç onaylanamsına rağmen

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Alt forum açılsada gündem Türkiye kategorisine konular açılabilir. Konularınız okunarak onaylandığı için gecikme olabilir.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
evet
öğlen doğalgaza zam poldu diye konu açtım
daha meydanda yok :D
neyse
tartışma olmuyo ya
yinede iyi :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Anahaber bültenleri Akşam oluyor ya genelde, belkide onaylanması için akşamı bekliyorlardır :) Ya millet zaten her dakika herşeyden haberdar, forumda haber olsa ne olur, olmasa ne olur. Olduğu zamanlarıda gördük şimdide olmadığını zamanları görüyoruz ve herkeste mutlu anlaşılan...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Rss kaynağından ekleme haber eklenebilir. Böylelikle isteyen istediği haberi değil o sitenin yayınladığı haber yayınlanır. Şahsen haber bölümünde bir sıkıntım yok.

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gündem demek istedin galiba.. Şahsen haberleri genelde sdn'den takip ediyorum ve bu onay meselesi hiç hoşuma gitmedi. :) Destekleyenler olacaktır mutlaka.. :)

+1

Ben de birçogunu SDN'den takip ediyorum, bu aralar girdigim de pek haber ile karsilasamiyorum. Guzel bir oneride bulunulmus, dusunulur ise iyi olur.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
+1

Ben de birçogunu SDN'den takip ediyorum, bu aralar girdigim de pek haber ile karsilasamiyorum. Guzel bir oneride bulunulmus, dusunulur ise iyi olur.

Malasef düşünen yok. Yönetim üyeleri pek önemsemiyor.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Yönetim üyeleri site ile ilgili bir takım güncellemeleri bitirdikten sonra ilgilecektir.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bende aynı sekilde düşünüyorum dikkate alınması lazım en kötü ihtimalle sadece orayla ilgilenicek bir moderator bulsunlar cok gec onay alıyo gercekten

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
SDN ye ilk girdiğim andan şu ana kadar bir güncelleme - gelişmedir gidiyor. İlk girdiğim zaman da imza geçici süreliğine kapalıydı hala kapalı.Onay meselesinde arkadaşlarıma katılıyorum .