Gündem Bölümü mesaj Kontrolü

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
baaydin´isimli üyeden Alıntı
adam (adam derken lafın gelişi) ben halkımı kimseye ezdirmem diyor (bir tek ben ezerim). böyle kaliteli çıkışlar (salakça) yaparak halkımın onurunu korurum (millet bunla oylanırken vegilere, doğalgaza ve bilimum ihtiyaç maddelerine zamı yapıştırırım).

yukardaki cümlenin kısaca özü şudur arkadaşlar. bazı koyunlar yani koyun sürüsünün üyeleri parantez dışındakileri görür bazı objektif bakan aydın insanlarda parantezin içindekileri.
Bir kaç defa bu görüntüler Denk geldi Bu gündem bölümünde Hangi moderetör bu hakaret dolu mesajı yayınlanmasına izin veriyor kusura bakmayın ama Adam Halk'a koyun Başbakana Salak ve adam değil demek istiyor ve böyle yorumlar Gündem bölümün karışmasına tartışma çıkmasına sebeb oluyor peki bu yorumlar Normalmi Normal değilse Boşunamı var Bu moderetör onayı?

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/116750-dunya-yine-erdogani-konusuyor.html

Konuyu incelerseniz kimlerin yine Topiç'i karıştırdığını görürsünüz.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sİyaset konusu kapansın kardeş kardeş geçinelim forumda siyasi tartışma ihtiyacımızı başka alanlarda halledelim:)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Sİyaset konusu kapansın kardeş kardeş geçinelim forumda siyasi tartışma ihtiyacımızı başka alanlarda halledelim:)

Siyaset konularını desteklemiyorum sonuçta olursada farketmez insanlar Saygı içerisinde yorum yaparlarsa hiç bi sıkıntı çıkmaz ama legolas ve gösterdiğim yorumdaki şahıslar gibi Terbiyesizlik yaparsa bu sefer Konular başka tarafa sapıyor Konuyu takip ederseniz zaten her yorum düzgün legolasın yorumundan sonra yine fitil ateşleniyor :hammer:

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Bu yorumları forumda bi kaç tip yapıyor. onları da herkes biliyor zaten. Bildikleri tek şey alıntı yapıp, üyelere ve hükümete hakaret etmek. Ama ne hikmetse modlar geçtim banlamayı mesajı silme tenezzülünde bile bulunmuyor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ya Ne Kadar Engellersek Engelleyelim Bu Tipler Mutlaka Çıkıyor

Hiç Muhatap Almayın Arkadaşlar Düşüncüleri Bu Kadar Yüzeysel Bu Kadar Basit işte!

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Yorum garip biraz arkadaşlar, onaylanabilir de onaylanmayabilir de, onu onaylayan moderatörün insiyatifine kalmış bir şey..

Haksızsınız demiyorum, daha dikkatli olacağız ilginize ve anlayışınıza teşekkür ederiz.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Bir kaç defa bu görüntüler Denk geldi Bu gündem bölümünde Hangi moderetör bu hakaret dolu mesajı yayınlanmasına izin veriyor kusura bakmayın ama Adam Halk'a koyun Başbakana Salak ve adam değil demek istiyor ve böyle yorumlar Gündem bölümün karışmasına tartışma çıkmasına sebeb oluyor peki bu yorumlar Normalmi Normal değilse Boşunamı var Bu moderetör onayı?

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/116750-dunya-yine-erdogani-konusuyor.html

Konuyu incelerseniz kimlerin yine Topiç'i karıştırdığını görürsünüz.

Dalgınlığına denk gelmiştir.Bilerek ya da farkında olarak yapıldığını zannetmiyorum.İnşallah öyle değildir.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Dalgınlığına denk gelmiştir.Bilerek ya da farkında olarak yapıldığını zannetmiyorum.İnşallah öyle değildir.

Bir kaç defada daha denk geldim ya yorumlar tam okunmuyor yada direk okumadan yayınlanıyor. Bence Bu kontrol işi ya tam yapılsın yada kaldırılsın. düzelt tuşuna basarak suistimalde edilebilir.