hiçç haftada 2 kez izlerdim k.vadisi için birde avrupa yakası için ama şimdi avrupa yakası bitti kurtlar vadisi okadar saçma salak bir hal aldıki senaryoyu yönetmenliği oyunculuğu şaşmaz kardeşler paylaşınca iğrenç nir hal aldı dizi yeni kara murat polat arabanın arkasından adamlar ateş edio polat yolun ortasında vurulmuo ama polt iki kurşunda iki adamı yerlere seriyo sonra figuranlar hep tek kurşunda ölüo eskidende dahil çakır ve üst mevkideki oyuncular 4,5 kurşun yiyo yinede yarım saat can çekişio bu gidişle hiçç izlemicem konuyla alaksı yok ama içimi dökmek istedim
Ben TV'yi yemek yerken izliyorum sadece. O da evdekiler açmış olursa..
Internetten istediklerimi izlemek varken neden TV karşısına geçip istediğim yayını buluncaya kadar istemediklerimi göreyim ki?
Ayrıca TV'de en süper teknoloji yayını olsa bu durumda (benim için) ne farkeder sizce?
Hem elimizin altında internet var, teknolojiyi yedik yuttuk bilgisayar ve internet yetersiz mi de bir de TV istiyorsunuz anlamıyorum?
bende öyle, yabancı dizileri bu şekilde takip ediyorumİndirip izliyorum ne oluyo simdi benimki?
Odamda TV var Ama Sadece PC den Video Çıkışı verip film izlerken Kullanıyorum onun dışında sürekli radyo gibi açıktır NTV dinlerim :mrgreen:
Asıl Elektrik Parasını 3 Tane 21 inç Monitör yapıyo :mrgreen:
TV Zaten Sürekli Siyah Ekranda Kontrast dan ayarlanıyor ya belki o etkiler
hehehehe aslında ev ahalisi çok sıkıştırıyo tekini kullan diye ama Sadece Fantastik Çalışmalar Yaparken Sağ ve soldaki ni Açıyorum
Ne yazikki Eyefinity gibi bir şansım bu laptopda yok olsaydı ciddi para öderlerdi