'Günde 60 sigara içiyor'

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
y5ezerus.jpg
buyur hocam zyban adı içinde 60 adet bulunuyor her eczanede bulabilirsin , ancak bi sağlık sorunun varsa ilk doktora gitmeni tavsiye ederim

yok yok çok şükür sağlık problemim yok nasıl kullanıcam bunu dozu falan yani ?

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok yok çok şükür sağlık problemim yok nasıl kullanıcam bunu dozu falan yani ?

Hocam karaciğerinde ekstra bir sıkıntı yoksa kullanabilirsin zaten var mı acaba diye soriym dedim , şimdi bu ilacı 1 ay boyunca sabah ve akşam olmak üzere toplam 2 doz alıyosun ama tok karnına . Bunu kullanırken ilk 10 gun boyunca sigara içebiliyosun gerçi canın çok istemiyo da sana kalmış o artık.
1 ay sonra istersen yani beni idare eder diyosan günde 1 doza düşürüyosun toplam 3 ay kullanıyosun ilacı 2 paket tüketiyosun yani 120 lira ediyor o da . Budur hocam eğer aklına takılan bişey varsa cevaplamaya çalışiym.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben bunu merak ederdim hep noldu öldümü kaldımı diye lan 32 yaşına gelmiş oha :D

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam karaciğerinde ekstra bir sıkıntı yoksa kullanabilirsin zaten var mı acaba diye soriym dedim , şimdi bu ilacı 1 ay boyunca sabah ve akşam olmak üzere toplam 2 doz alıyosun ama tok karnına . Bunu kullanırken ilk 10 gun boyunca sigara içebiliyosun gerçi canın çok istemiyo da sana kalmış o artık.
1 ay sonra istersen yani beni idare eder diyosan günde 1 doza düşürüyosun toplam 3 ay kullanıyosun ilacı 2 paket tüketiyosun yani 120 lira ediyor o da . Budur hocam eğer aklına takılan bişey varsa cevaplamaya çalışiym.

şu bursum gelsin hemen iki paket alıp koycam eve kullanmaya başlıcam bi şey olurs asorarım kardeşim teşekkür ettim güzel bilgin için