'Günde 60 sigara içiyor'

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
‘Evde Tek Başına’ filminin ünlü çocuk yıldızı Macaulay Culkin’in günde 60 sigara içtiği için kanser tehlikesi altında olduğu iddia edildi.

130516_culkin.widec.jpg

Küçük yaşta ünlenen ve ilerleyen yaşıyla birlikte eroin bağımlılığıyla gündeme gelen oyunu Macaulay Culkin şimdi de aşırı sigara tüketimiyle konuşuluyor.

32 yaşındaki oyuncunun günde 60 sigara tükettiği, bu nedenle akciğer kanseri riski taşıdığı belirtildi.

National Enquirer gazetesine konuşan bir kaynak, Culkin’i her zaman sigara içerken gördüğünü, çok öksürdüğünü ve ailesinin bu durumdan tedirgin olduğunu açıkladı. Daily Mail’in haberine göre, Culkin’in menajeri iddialara yorum yapmaktan kaçındı.

Macaulay Culkin, küçük yaştaki şöhretini ‘Evde Tek Başına’ filmleriyle kazanmıştı. Ancak Culkin yaşı ilerdikçe ününü kaybetti. Son olarak 2007’de ‘Sex and Breakfast’ adlı bir filmde oynayan yıldız, New York’ta DJ’lik yaparak para kazanıyor.

Culkin’in daha önce eroin bağımlısı olduğu ve yüksek dozdan neredeyse hayatını kaybedeceği iddia edilmişti. Culkin, uyuşturucu kullanan üvey kızkardeşini 2000’de kaybetti.

KAYNAK

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İnandırıcı gelmedi ya..
60 sigara, 1 ayda en fazla 2 ayda ölüm olur sanırım.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
60 sigara yani günde 2 paket norml benim rahmetli dedem günde 3 paket içerdi ağzından hiç sigara düştüğünü görmezdim ama eceliyle rahmetli oldu

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
o kadar içemez

- - - Mesaj Güncellendi - - -

60 sigara yani günde 2 paket norml benim rahmetli dedem günde 3 paket içerdi ağzından hiç sigara düştüğünü görmezdim ama eceliyle rahmetli oldu

1 pakette 20 tane var
2 paket 40
3 paket 60

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
60 sıgara 3 paket yapar bu adamın bır çok haberi var bu türde hayatına ötenazi yapıyor adam.

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşluktan veya alışkanlıktan içiyodur yada adam gerçekten çok seviyo sigarayı 60 bu az buz değil . Adam 8 saat uyuyor desek yaklaşık 15 dk da bir içiyo , zaten sigara da yakınca 5-6 dakikası var , kısaca adam red kit gibi ağzından sigara düşmüyor :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Boşluktan veya alışkanlıktan içiyodur yada adam gerçekten çok seviyo sigarayı 60 bu az buz değil . Adam 8 saat uyuyor desek yaklaşık 15 dk da bir içiyo , zaten sigara da yakınca 5-6 dakikası var , kısaca adam red kit gibi ağzından sigara düşmüyor :D
Ben 40 tane içiyodum bi ara sabah aksam anca yetiodu bu adam gecede içiyordur belki :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
en iyisi winston light içtiğim sigara bu adamlar parliement ten aşağı içmez

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
He Camel soft iç direk ölüm en temizi :D
Camel mi dedi biri bakın 6 senelik içen birisi olarak söyleyim
benim fikrim
1.winston
2.parlement
3 malbora
4.lm

winston 1.olmasının nedeni fiyati "parlament"e göre az hemde iyi sigara bir sigara ne kadar iyiyse artık :) [MENTION=346123]yagizcan[/MENTION] usta en iyisini yapmışşın bende "reva" ya dönüyorum inşallah bırakcam bende

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Camel mi dedi biri bakın 6 senelik içen birisi olarak söyleyim
benim fikrim
1.winston
2.parlement
3 malbora
4.lm

winston 1.olmasının nedeni fiyati "parlament"e göre az hemde iyi sigara bir sigara ne kadar iyiyse artık :) [MENTION=346123]yagizcan[/MENTION] usta en iyisini yapmışşın bende "reva" ya dönüyorum inşallah bırakcam bende

Ben de 5. Yılda bıraktım işte bırakmadan önceki sıram
1- marllboro
2- marllboro
3-marllboro
4- camel soft :D
Parasız kalınca bu sıra alt üst oluyodu tabi :( [MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] bırak hocam her alanda bi ferahlıyosun psikolojik olabilir ama dene bence bi , alkol yalnız zor gidiyo sadece onun dışında sıkıntı çekmedim henüz

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben de 5. Yılda bıraktım işte bırakmadan önceki sıram
1- marllboro
2- marllboro
3-marllboro
4- camel soft :D
Parasız kalınca bu sıra alt üst oluyodu tabi :( @mesut ruthless bırak hocam her alanda bi ferahlıyosun psikolojik olabilir ama dene bence bi , alkol yalnız zor gidiyo sadece onun dışında sıkıntı çekmedim henüz
Usta ben bıraktıydım bu sene geri başladım dert kedere yedim bitirdim kendimi tekrar bırakcam allah nasip ederse yokuş çıkarken resmen nefes almam havasız kalan bir yerdeki nefes alışverişten farksız cebe verdigi saymıyorum :D

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herhalde bende ölürüm bu gidişle :D günde 2 paket içen birisiyim 10 yıldır içiyorum 12 13 yaşlarında başladım bırakma girişimlerim hep olumsuz sonuçlandı nasıl bırakıcam hiç bir fikrimde yok yani

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
herhalde bende ölürüm bu gidişle :D günde 2 paket içen birisiyim 10 yıldır içiyorum 12 13 yaşlarında başladım bırakma girişimlerim hep olumsuz sonuçlandı nasıl bırakıcam hiç bir fikrimde yok yani
Biraz mutaf olcak ama sigara zamanla öldürür erken ölmek isteyen kim :laugh: usta sakız çigne çekirdek çitle iyidir yani :)

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz mutaf olcak ama sigara zamanla öldürür erken ölmek isteyen kim :laugh: usta sakız çigne çekirdek çitle iyidir yani :)

onlar kolay çiğniyorum çitliyorum ama arada sigarada içiyorum :D :p yani farkı yok bunun tıbben bi çozümü olmalı ama o da pahalı olmalı :D 171 bile hastane öneriyor ve paralı ilaçları zaten sigara bırakacağım zaman harcicağım parayı sigaraya harcıyorum aynı şeye çıkıyor

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
onlar kolay çiğniyorum çitliyorum ama arada sigarada içiyorum :D :p yani farkı yok bunun tıbben bi çozümü olmalı ama o da pahalı olmalı :D 171 bile hastane öneriyor ve paralı ilaçları zaten sigara bırakacağım zaman harcicağım parayı sigaraya harcıyorum aynı şeye çıkıyor
Usta beyinde bitiyor olay ama uzun zamandır içiyomussun harbiden zor bişey parası cabası zamanı cabası insan cildine verdiği zarar cabası
inşallah bırakırsın çok kötü birşey.

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hocam ben bu konuda sana yardımcı olabilirim ben de ilaçla bıraktım hala kullanıyorum ilacı olay şu ilaç 60 lira içinde 60 tane ilk alıyosun günde 2 doz ve almaya başlayınca ilk 10 gün sigara içebiliyosun , sonra 1aydan sonra bi paket daha alıyosun o zaman günde 1 tane alıyosun. Dostum eğer bırakmak isteyip te bırakamıyosan ben cidden bu konuda yardımcı olabilirim sana ben de bu ilaçla bıraktım çünkü . Bu arada ilaç hap şeklinde , eğer düşünürsen ismini verebilirim . Maddi anlamda da inanılmaz rahatlatıyo :D

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben bu konuda sana yardımcı olabilirim ben de ilaçla bıraktım hala kullanıyorum ilacı olay şu ilaç 60 lira içinde 60 tane ilk alıyosun günde 2 doz ve almaya başlayınca ilk 10 gün sigara içebiliyosun , sonra 1aydan sonra bi paket daha alıyosun o zaman günde 1 tane alıyosun. Dostum eğer bırakmak isteyip te bırakamıyosan ben cidden bu konuda yardımcı olabilirim sana ben de bu ilaçla bıraktım çünkü . Bu arada ilaç hap şeklinde , eğer düşünürsen ismini verebilirim . Maddi anlamda da inanılmaz rahatlatıyo :D

dostum marka alim :D görseli varsa pm atarsan sevinirim :)