Güncel Para Kazanabileceğimiz Siteler Varmı Acaba?

karton49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya boş yere uğraşma böyle şeylerle. Uğraştığınla kalırsın.

Guard37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Play Store'den Bir Uygulama Var 4-5 Günde 5.45$ Kazandım Fakat Sürekliliği Olur Mu Onun Teminatında Bulunamıyorum Denemeden Göremeyiz Ve İnternette Ödeme Kanıtları Mevcut Araştırdım . Uygulamanın Adı :WHAFF REWARDS
0.30$ İle Başlamak İçin Davet Kodu Girmen Gerekiyor . Benim Davet Kodum=BV29408 Bu Esnada Banada 0.30$ Katkı Yapmış Olursun Bunun İçin Şimdiden Teşekkür Ederim . Detaylı Bilgi Ve Ya Aklına Takılan Bir Şey Olursa Sorabilirsin Bol Kazançlar...

ZaYn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni bir site buldum araştırdım site güvenilebilir. Site puanlar üzerinde kuruldu. Siz her gün 2puan kazanıyorsunuz siteden. Ve her referala göre site size 1 puan veriyor. Siteden İphone6,Playstation4,MacBook,kulakcıklar giysiler ve birçok ürün var. Ve hepsinin belirli bir puanı var. Mesela İPhone6'nın puanı 1500'se. Siz 1500puanı toplayıp siteden İPhone'u direkt sipariş ediyosunuz ve sipariş verdiğiniz postaya geliyor. Site güvenli ve ürünleri herkese yolluyor.

Bu videoda bu sitenin gönderdiği mouse'un kutu açılımı var LİNK

Edit: Hergün 2puan kazanıyorsunuz 2x30gün 60GN(Puan), 30TL değerinde flash 30puan yani 1 ayda 2tane 16gb kingston flash bellek kazanabilirsiniz...
Buyrun buda vatanda Flashın değeri LİNK... Tabi daha fazla puan biriktirerek farklı ürünler alabilirsiniz

ÖNEMLİ EDİT : Arkadaşlar 20 davetten sonra gold üye oluyorsunuz ve kazandığınız puan 2x oluyor ve ücretsiz tişört yolluyorlar

EDİT : STOCK GELDİ TAM SAATİNİ BİLMİYORUM FLASHLARIN STOĞU BİTMİŞDİ MAVİ KULAKLIĞIN VARDI ADRES GİRENE KADAR ODA BİTTİ , LANYARD MIDIR NEDİR ONDAN ALABİLDİM, ARTIK PUAN KASIP STOCK GÜNÜNÜ BEKLİCEM

Sitenin refli linki

Normal Linki
Teşekkürler! EMEGE SAYGI

adamedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla merhemi nerde aradığın önemli bence kendi siteni açıp özgün içerik girişleri ve seo ile siteni google aramalarında yükseltir iyi bir trafik alırsan adsense uygundur sağlamda batmaz kaçmaz gitmez :)

erhangenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başlıkta belirttiğim gibi şu anda sağlam olan ve ödeme yapan para kazanabileceğimiz site varmı acaba?

Anket Doldur Ve Para Kazan

Merhabalar,
Bugün size internetten para kazanabileceğiniz güzel bir kapıdan bahsedeceğim. Yıllardır bu sektörde bir şeyler yapmaya çalıştığım için az buçuk farklı kazanç alternatiflerini de keşfeder oldum. Kişisel blog , güncel blog derken alternatiflerde dikkatimi çekmeye başladı.Tabi fındık işçiliğini de unutmuyorum
simple-smile.png

Sizlere anlatmak istediğim aslında kısaca anket doldurarak para kazanma sistemidir. Peki bu sistemden kazanabilir misiniz? Tamamen güvenli bir sistemdir. Gelen anketlerin hepsine katılırsanız kısa zamanda kazancınız yükselir ve ödemenizi alabilirsiniz. Anket gelme sıklığı genellikle haftada bir veya daha kısa sürede de olabiliyor. Belki para kazanma süreniz uzayabilir. Ancak anketlerin tümüne doğru ve şeffaf cevaplar verirseniz hem anket değerini kazanmış olur hem de sizden almanız gereken akçe miktarını almış olursunuz.(Akçe sitedeki TL’nin diğer bir ifadesi). Ben bir kez ödeme aldım ancak halen kullanmaktayım. Zamanında bu tarz sistemler malesef sahte çıkmış ve insanlarda güven sorunu oluşturmuştu. Güven sorunu yaşayanlar aşağıdaki ödeme dekontunu kanıt olarak ele alabilirler.

benderimki.png

Gördüğünüz gibi ödeme dekontunu da ekledim. Sistemin ismi benderimki olarak geçmektedir. Anket doldurarak hem para kazanıyorum hem de güncel olayları kaçırmıyorum. İlgili sitenin linki aşağıdadır. İyi kazançlar dilerim.

Kaynak: Anket Doldurarak Para Kazanmak