- Reaksiyon puanı
- 1,169
Windows gibi her oyunu oynayabilecek ama ücretsiz bir işletim sistemi var mı?
Linux. Her Oyunu Oynamaz Ama Ücretsiz.Windows gibi her oyunu oynayabilecek ama ücretsiz bir işletim sistemi var mı?
Ayrıca Mayın Tarlası Bile Var, Favori Oyunum!Windows gibi her oyunu oynayabilecek ama ücretsiz bir işletim sistemi var mı?
Linux u düşünüyorum ama oynacagim oyunlar steam ve epic games üzerinden olduğu için linux u elemistimLinux. Her Oyunu Oynamaz Ama Ücretsiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Mayın Tarlası Bile Var, Favori Oyunum!
Steam Linuxda Var. Ama Epic Games Yok.Linux u düşünüyorum ama oynacagim oyunlar steam ve epic games üzerinden olduğu için linux u elemistim
MinetestAcaba Minecraft: Java Edition'un alternatifi var mıdır?
Onu merak ettim.
Anladım ALLAH RAZI OLSUN SENDEN İNŞALLAHSteam Linuxda Var. Ama Epic Games Yok.
hocam gökyüzü çok pis gürlüyor bide siz hatırlatmayın ya.Yağmurlu havada susuz bırakmayın
Buraya program linkleri bırakın,kuru kuruya yazmayın,bakan kişi linki görsün işine yarıyorsa indirsin
Tek bir kağıda çeşitli boyutlarda fotoğraflar basın.
Easyboost Photo Print, çeşitli boyutlardaki fotoğrafları tek bir kağıda yazdırmanıza veya aynı anda birden fazla mizanpaj sayfası yazdırmanıza olanak tanır. Şablonlar...tr.giveawayoftheday.comVeri Depolama Aygıtlarından Dosyaları Kalıcı Olarak Silin.
Silinen, biçimlendirilen veya kaybolan veriler, veri kurtarma yazılımı tarafından kurtarılabilir. Veri kurtarmayı önlemek için dosya silgisine ihtiyacınız vardır....tr.giveawayoftheday.comCutOut 5 (100% discount) | SharewareOnSale
Select finest details or transparent objects The major problem that most graphical designers face is actually properly designing and editing the image around the objects that are in it. This program is not only able to analyze the image in detail and identify objects using the edge detection...sharewareonsale.comPhotomatix Essentials 4 (100% discount) | SharewareOnSale
Have you ever photographed a high contrast scene? If so, you know that even the best exposure gives you blown out highlights, flat shadows, or both. The solution is High Dynamic Range (HDR) processing: Take multiple photographs at varying exposure levels (brackets) Merge the photos into an HDR...sharewareonsale.comDisk Scanner Pro: Find Corrupt Hard Drive (100% discount) | SharewareOnSale
A program to check disk bad sectors. Disk Scanner is a system utility with the following features: Support to check and scan all disks at the same time Support to check and scan whole disk, partition, free space Support to select/specify a part of disk/partition to scan only. (Time-saving...sharewareonsale.comJoyoshare Screen Recorder (100% discount) | SharewareOnSale
Joyoshare Screen Recorder is an excellent high-quality recording tool to make tutorials, capture streaming videos, take screencasts, record webinars, grab system and microphone sounds, etc. without time limit. Joyoshare Screen Recorder for Windows is dedicated to recording any desktop ongoing...sharewareonsale.com
google aramaya bunu yazın AnyToISO nun alternatifiAnyToISO'nun alternatifi ne olabilir?
Blog yazarken bir dönem program arşivleme bağımlılığım vardı. Nerede bir yazılım hediyesi olsun - işime yarasın ya da yaramasın- hemen indirip kaydederdim. Hâlâ da dururlar. ☺Software Giveaway & Coupon Code | WinningPC
Get a Free Gift Pack valued $259.12 with any purchase. Choose a price that you want to pay for the IObit PC Utilities. You will get all 6 items. Give more towinningpc.comWinXDVD Back to School Giveaway - Get 12 Top-ranked Software for Free
Gear up for the Fall semester with WinXDVD Back-to-school giveaway! Get 12 amazing software for free to make the new school year easier than ever!www.winxdvd.com
her zaman olması iyidir.ben epey zamandır arşiv yapıyor,ayrıca yasal olması çok iyi.cift resim mp3,resim vs bulan duplicate programları ise harikaBlog yazarken bir dönem program arşivleme bağımlılığım vardı. Nerede bir yazılım hediyesi olsun - işime yarasın ya da yaramasın- hemen indirip kaydederdim. Hâlâ da dururlar. ☺
Oyunların alternatifi yok mu ?Hatırlayanınız olacaktır; forumda bir ara “ilegal ürün kullanmanın günah alup olmadığı” konusu açılmış ve geniş bir grup "günah" olacağı konusunda hemfikir olmuştu. Benimde o zaman aklıma gelen ve epeydir açmayı düşündüğüm bu başlık bu güne kısmetmiş...
Bu başlık altında, aslında teknolojinin hiç bir ürününün alternatifsiz olmadığını gösterecez. Her ürünün bir alternatifi olduğunu fark ettiğimizde sadece “birilerine” mahkûm olmadığımızda fark etmiş olacaz. Tabi o “birilerinin”, onlara mahkûm olmadığımızı fark ettiğinde bize fahiş fiyatlarlarla ürün satmaktan vaz geçecekleri de kesin.
Sözü uzatmayalım. Bu başlıkta ücretsiz ve aynı zamanda iyi bir alternatif olduğuna inandığınız yazılımları paylaşıyoruz.
Paylaşımda dikkat etmemiz gereken neye alternatif olduğunu belirmemiz olmalı.
İlk ürün benden:
1- OpenOffice>>> microsoft office yazılımına alternetif'dir.(braveheart.fb)
2-gimp - photoshop alternatifidir.(kaberdey)
3- FileZilla - CuteFTP vb FTP programları alternatifi(kaberdey)
4-Audacity - Profesyonel müzik düzenleme programları alternatifi(kaberdey)
5-7-Zip Winrar'a alternatifdir.>>> 7-Zip ( Cloakengaged)
6-CDBurnerXP Nero'ya Alternatifdir>>>CDBurnerXP: Free CD and DVD burning software ( Cloakengaged)
7-CCleaner TuneUp Utilities'e Alternatifdir. >>>CCleaner.com - Download CCleaner, Recuva, Defraggler and Speccy ( Cloakengaged)
8-Microsoft Security Essentials ücretli antivirüs yazılımlarına en iyi alternatiflerden biridir.>>>Explore Windows 10 OS, Computers, Apps, & More | Microsoft ( Cloakengaged)
9-Flashget Internet Download Manager'e alternatifdir>>> Best Download Manager - FlashGet( Cloakengaged)
10-Foxit Reader Adobe Reader'e alternatifdir.>>>Free PDF Reader & PDF Viewer Download | Foxit Software ( Cloakengaged)
11-Internet Download Manager , GetRight gibi ücretli indirme yöneticilerine alternatiftir.>>>
Download Orbit Rich Media Downloader:download social video,music, streaming media, rtmp and more...Pandora,IMEEM,YouTube,Yahoo,Myspace,Dailymotion,RapidShare... ( adabay)
12-free download manager internet download manager'a alternatif ( firefox4ever)
13-COMODO Firewall ve Antivirus Ücretli benzer programlara alternatiftir.>>>Free Firewall Download | Firewall Security software for Windows ( adabay)
14-Recuvarecovery my files'a alternatif ( firefox4ever)
15-AIMP2,Winamp alternatiftir>>>AIMP İndir ( adabay)
16-Format factory,imtoo ve total converter'a alternatif olabilir>>>http://www.formatoz.com/ ( jonjon)
17-Delphi 5-6-7 yerine Lazarus Lazarus - Browse Files at SourceForge.net ( evowinds)
18-RevoUninstaller Free YourUninstall vb. programlara anternatiftir.>>>http://www.revouninstaller.com/revo_..._download.html ( adabay)
19- IrfanView,ACD See vb. programlara alternetiftir>>>http://www.irfanview.com ( adabay)
20-Daemon Tools Lite, Alcohol%120 yazılımına alternatifdir.>>>
DAEMON Tools Lite 10: The most personal application for disc imaging yet - DAEMON-Tools.cc (Cloakengaged )
21-SmartDefrag O&O Software'nin defrag yazılımına alternatifdir.>>>
Best Free Disk Defrag Software - Smart Defrag by IObit (Cloakengaged )
22-Paint.net 4.8 MB Ücretsiz,Paintin amcası, Photoshopunda müthiş eklentileriyle tek rakibi ( Karargaht)
23-- Maya ve 3DS Max yerine Blender 3D ( Elmacik )
24- Adobe Illustrator, CorelDraw, Adobe Freehand, Xara Extreme yerine Inkscape ( Elmacik )
25- Microsoft Visio yerine Dia ( Elmacik )
26- Microsoft Visual C++ yerine MinGW ( Elmacik )
27- Adobe InDesign, QuarkExpress, PageMaker yerine Scribus ( Elmacik )
28- PoverDVD ve benzerlerinin yerine VideoLAN Client (Nam-ı diğer VLC Player.) ( Elmacik )
29- MS Office OneNote ==> Evernote http://www.evernote.com/about/download/get.php?file=Win( evowinds)
30-Adobe Acrobat ==>PDFescape http://www.pdfescape.com/( evowinds)
31-Microsoft Visual Studio alternatifi SharpDevelop (C#, VB.Net ve ASP.Net için IDE) (N3CAT1)
32- Camtasia Studio alternatifi CamStudio (Ekran kayıt programı)(N3CAT1)
33-VirtualBox/ VMware alternatifi. (Sanal PC yazılımları ya da işletim sistemi emulatörleri) ( Blackout)
34-Defraggler, Auslogics Disk Defrag, MyDefrag, UltraDefrag/ Raxco PerfectDisk ya da Diskeeper alternatifleri. (Disk birleştirme yazılımları.)( Blackout)