Günaha girmek İstemeyenler için dev arşiv oluşturuyoruz

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
evet arkadaşlar bu verdiğim sitenin ayrı özelliği var
verdikleri programlar yasal link olup ayrıca bazı programlarında ara ara seri noları da verilmektedir,en altakı older post yazısına tıklayın programları tek tek kontrol edin seri numarası olanları kayıt edin.
Not:bazı seri noları çalışmayabilir (süre dolduysa) Ayrıca en altta yorumlarda extra seri nosu da verilebiliyor

örnek link 1

örnek link 2 seri nosu verileren

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Son düzenleme:

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
HW Info
Tüm sistem değerlerini anlık olarak görüntüleyen bedava Windows uygulamasıdır.
ya kardeşim iyisin,hoşsun,yahu arkadaş şunun linkini de versene mübarek adam,hadi ben bulurum da,başkaları nasıl bulacak :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Anlaşıldı konu böyle işliyor demek.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
winrar - 7zip

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Anlaşıldı konu böyle işliyor demek.
işleyip işlememesi değilde,benim kanımca link vermek en doğrusu olanı,tabi kendi orjinal linki en iyisidir.lazım olan bulsun indirsin

Reaksiyon puanı
5,171
evet arkadaşlar bu verdiğim sitenin ayrı özelliği var
verdikleri programlar yasal link olup ayrıca bazı programlarında ara ara seri noları da verilmektedir,en altakı older post yazısına tıklayın programları tek tek kontrol edin seri numarası olanları kayıt edin.
Not:bazı seri noları çalışmayabilir (süre dolduysa) Ayrıca en altta yorumlarda extra seri nosu da verilebiliyor

örnek link 1

örnek link 2 seri nosu verileren
Programları orijinal sitesinden indirsem buradaki anahtarları girsem çalışır mı hocam?

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Programları orijinal sitesinden indirsem buradaki anahtarları girsem çalışır mı hocam?
ben daha deneme yapmadım,ama deneme yaptığımda burada sizi bilgilendiririm,tabi seri numaraları verilen programlarda 1 yıllık lisans süresi olanları da belirtmişler(ingilizcem yok çeviri yapıyorum)
Dikkatimi çeken şu oldu,üstte lisans ama en altta yorumlarda 2.lisans verilmiş.

örnek vereyim

Giveaway: Apowersoft Watermark Remover for FREE
Posted on April 17, 2020 1 Comment

Apowersoft Watermark Remover allows you to remove watermarks, logos, time stamps, texts and many other unwanted objects from photos and videos quickly and easily.
Website: https://www.apowersoft.com/watermark-remover
License Key: 51D42-0301O-PD27H-13BD2
Giveaway: link
Download: link
License Key: 2EA1E-32074-QFA0D-358D0
The license is valid for 1-year bu 1 yıllık lisansa sahipmiş
No skills or experience needed. As long as you import your photo/video, select the watermark with the selection tool, and you can remove it from your file completely.
Key Features:
Intuitive and simple user interface that's friendly to anyone even beginners;
Compatible with various popular video and photo formats;
Process watermarks in batch;
3 watermark selection tools for marking the unwanted objects in photo;
Support to remove watermarks in different parts of a video;
Preview the final effects in real time;
Keep the original file quality.
End of line.

sigma

C3D3F-F8294-R4211-86AB6
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar buraya ,verdiğim linke girin mail adresi bırakın size indirme onay linki geliyor.
4.3 gb program indirme linki veriliyor+seri nolarıyla (bende 15 dk önce buldum)

en altta E-mail adresinizi istiyor,adresinize onay linki geliyor ( 5dk kadar beklemeniz lazım) ayrıca seri numaralarıda verilen linkte çıkıyor.

Not:içiniz rahat etmezse (elinizin altında ıvır zıvır işlerde kullandığınız mail varsa onu yazın)
indirmek için 3, 5-4 saat zaman var.

www.jpg

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
5,171
ben daha deneme yapmadım,ama deneme yaptığımda burada sizi bilgilendiririm,tabi seri numaraları verilen programlarda 1 yıllık lisans süresi olanları da belirtmişler(ingilizcem yok çeviri yapıyorum)
Dikkatimi çeken şu oldu,üstte lisans ama en altta yorumlarda 2.lisans verilmiş.

örnek vereyim

Giveaway: Apowersoft Watermark Remover for FREE
Posted on April 17, 2020 1 Comment

Apowersoft Watermark Remover allows you to remove watermarks, logos, time stamps, texts and many other unwanted objects from photos and videos quickly and easily.
Website: https://www.apowersoft.com/watermark-remover
License Key: 51D42-0301O-PD27H-13BD2
Giveaway: link
Download: link
License Key: 2EA1E-32074-QFA0D-358D0
The license is valid for 1-year bu 1 yıllık lisansa sahipmiş
No skills or experience needed. As long as you import your photo/video, select the watermark with the selection tool, and you can remove it from your file completely.
Key Features:
Intuitive and simple user interface that's friendly to anyone even beginners;
Compatible with various popular video and photo formats;
Process watermarks in batch;
3 watermark selection tools for marking the unwanted objects in photo;
Support to remove watermarks in different parts of a video;
Preview the final effects in real time;
Keep the original file quality.
End of line.

sigma

C3D3F-F8294-R4211-86AB6

arkadaşlar buraya ,verdiğim linke girin mail adresi bırakın size indirme onay linki geliyor.
4.3 gb program indirme linki veriliyor+seri nolarıyla (bende 15 dk önce buldum)

en altta E-mail adresinizi istiyor,adresinize onay linki geliyor ( 5dk kadar beklemeniz lazım) ayrıca seri numaralarıda verilen linkte çıkıyor.

Not:içiniz rahat etmezse (elinizin altında ıvır zıvır işlerde kullandığınız mail varsa onu yazın)
indirmek için 3, 5-4 saat zaman var.

Ekli dosyayı görüntüle 93842
Teşekkürler hocam

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
MediaHuman YouTube to MP3 Converter

programın indirme linki

Youtube sitesine girdiniz,hoşuna giden sanatçı,yada müzikleri buldunuz,baktınız ki hoşunuza gidenler hepsi aynı yerde,tek tek indirmekte dert.sıkıntı.
Hah !!! ,bu program var ya hemi ücretsiz,hemi de siz o youtube de play list yaptığınız vakit 50-100-1000 vs şarkısı listesini URL sini bu programı kurup linki yapıştırıyorsunuz.
Ama dikkat bazen ilk seferde 1.şarkıyı indirir sapıtmayın.
aynı linki yeniden yapıştırın,sağ üst köşede gelen kare biçimli icona tıklayın bekleyin,program liste tanımını yaptıktan sonra ,aşağı doğru ok işareti çıkacaktır,onu tıklayın,bekleyin,ister tv seyredin,ister internete takılın program play list bitene kadar devam eder.

Adsızsss.jpg

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Cyotek WebCopy

Web sitesini komple ,ne var yoksa indirme programı

Elinizdeki web kopyalama bazen siteden indirme yapmaz,bu programı deneyin,ayrıca HTTrack Website bilgisarınızda bulunsun
Cyotek WebCopy
Dili -ingilizce
Ücret-bedava
indirme linki-sitenin adresi
cyotek-webcopy-logo.png
main.png

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Belki çok saçma olabilir fakat bilen varsa cevaplayabilir mi:
Korsan uygulama kullanmak İslamiyete göre gunah veya mekruh olarak değerlendirebilir mi?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Belki çok saçma olabilir fakat bilen varsa cevaplayabilir mi:
Korsan uygulama kullanmak İslamiyete göre gunah veya mekruh olarak değerlendirebilir mi?
Korsan kullanım desteklenmiyor,bu doğru,ama sistem buna teşvik ediyor,şimdi ben kullanmadım diyene ben pek inanmam,2 3 defalık işiniz vardır,demo kullanmak istersiniz kayıt etmez,100 gösterecekse 10 gösterir.
Alternatifini kullanayım dersin,işinizi kör topal eder.tamam dersiniz tam sürüm almaya gidersiniz,
eliniz cebinizde,gözünüz ciğerde kalır,yalanır dönersiniz.

geçmişte söylenen sözler.

bakanın biri söylemişti.
Bunu alacak parası olan,onuda alır (onu alan nasıl almış ,ona sormak lazım)
sanatçının biri demisti.
paranız yoksa dinlemeyin
kraliçenin biri demişti.
Ekmek bulamıyorlarsa ,pasta yesinler.

south park ta vurgulamışlar.

Arabanın ibresi dolarda vurmuş 7 euro 8 lerde dolaşır olmuş.
Korsan kullanmak akıl karı değil derken,ummadık firmalar,adamlar kullanır haberiniz olmaz.
Bu korsan kullanımı firmalar olsun,devlet olsun gayet güzel biliyorlar,kullanılmayan yer,devlet yok gibi.ev kullanıcısını bilseler de pek önemsemezler,şundan ötürü,adam evinde merakından indirmiş bakmış oynaşmış kenara atmış,para kazancı yok.
Ha öbür tarafta adam desinatör,fotoğrafçı,mimar indirmiş 300 500 dolarlık programı ayda 10-15 bin para kırıyor.onların kızdıkları bunlardır.
Hatta şunu da belirteyim ,arkadaşlardan duyduğum Corel draw programı var.zamanın meşhur programlarından,arkadaşlar corel draw firmasının,özellikle korsan programa göz yumduklarını söylemişti.Buda reklamın farklı yönü.
Korsan kullanımın azalması için (bitmez) fiyatlar makul seviyede olması lazım.aynı konu mp3 ler içinde geçerli.Aklı olan sanatçı şimdi 2 3 şarkıyı internete izin veriyor,videoları yayınlanıyor,merakı olan zaten indiriyor.
Bakın eskiden kasetlerin olduğu zamanlarda ,kasetlerin her yüzü 6-7 şarkı alır.
sanatçı 2 yeni şarkı yazar kasete atarlar,gerisi eski şarkılardır.şarkıyı almak isteyenden oflaya puflaya o kasede 2 şarkı için 15 20 tl bayılırdı.
Bu mp3 olayı çıktı,sular duruldu.halkta o zamanlar kasetcilere gider liste verir,yemek sipariş eder gibi kaset sipariş ederlerdi(şarkıcılar,unkapanıda(efsane oldu) deli olurdu)).

Sözün özü-kısaca
Yani limitleri zorlarsanız" ya hırsız edersiniz,ya arsız ederseniz."

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Son olarak şunu özelikle vurgulayım.
Programların çoğunda ben şüpheliyim,nasılmı,Bu hikayeyi iyi okuyun,kullandığınız programlar hakkında ona göre karar verin:)

-Ramiz dayı (Tuncel Kurtiz) soruyor; Hasan Sabbah’ı bilir misin?

-Hasan Sabbah; Yalçın bir dağın tepesindeki bir adam. Kartal yuvası bir kalede oturuyor. Alamut kalesinde. Krallıkları deviren, adalet dağıtan, dehşet saçan bir adam! O zamanın Selçuklu Sultanı, bu Hasan Sabbah’ın peşine kelle avcılarını göndermiş. Hasan Sabbah’ın kellesini istemiş. Gel zaman git zaman Hasan Sabbah’ın elçisi, Sultan’a gitmiş Saray’a.

-Elçi gelmiş demiş ki Sultan’a; Bir lafımız olacak.

-Sultan; Buyur söyle demiş.

-Elçi; Şöyle bir etrafa bakmış. Demiş ki burası kalabalık. Olmaz.

-Sultan; Kalabalığı göndermiş.

-Elçi demiş ki; Bu korumalar da gitsin. Lafım sana demiş.

-Sultan iyice merak etmiş. Korumaları da göndermiş.

-O zaman elçi; Sultan’ın yanındaki iki kölemen korumaya bakmış demiş ki, onları da gönder.

-Sultan demiş ki; Onları göndermem. Onlar benim oğullarım. En çok onlara güvenirim. Biz üçümüz bir kişiyiz demiş. Hadi ne söyleyeceksen söyle, yahut da git.

-O zaman elçi; O iki kölemen korumaya dönmüş demiş ki; Size kılıçlarınızı çekin ve hükümdara (Sultan’a) kıyın desem ne yaparsınız? O iki kölemen koruma tereddüt bile etmeden emrin olur! Demişler.

Elçi; Bunun üzerine arkasına bile bakmadan çekip gitmiş!“

Anladığım kadarıyla İDM görevi görüyor binevi. Doğru mudur?
bazen yerine göre IDM den daha iyi diyebilirim,deneyin bakın

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Sistem donanımlarını görüntüleyen uygulama.
Speccy Piriform.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kendi kullandıklarımı veya önerdiklerimi ekleyeyim.
Yeryüzünün en iyi video düzenleme uygulaması Davinci Resolve
Ses için Audacity
Video formatlarını dönüştürmek için Handbrake
Fotoğraf düzenleme GIMP
Ücretsiz Battle Royale Call of Duty Warzone
Öğrenci mailiniz varsa Office 365 Eğitim
Yoksa Libre Office WPS office
İngilizce için site tavsiyesi Quizlet , Voscreen , Duolingo
Öğrenci mailiniz varsa Office 365 ile birlikte 1 TB depolama. Okulunuz Google ile anlaştması varsa sınırsız depolama geliyor. Google mail hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Okul kullanıcı sitenizde posta kutusu gmail ise o gmail hesabının hesap ayarlarıan girerek depolama alanı sekmesinde ne kadar depolamaya sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Örnek Yalnız okul yöneticileri drive depolama alnındaki bilgileri görebilir mi bilmiyorum. Muhtemelen göremiyor. Okul bitince hesap gitmezse fiziksel yedeğin yanında buraya da yedekleyebilirim
1587623814681.png
.ev kullanıcısını bilseler de pek önemsemezler,şundan ötürü,adam evinde merakından indirmiş bakmış oynaşmış kenara atmış,para kazancı yok.
Şu konuda birşeyler söylemek istiyorum. Emin olun korsan kullanılan bütün uygulamalardan firmaların haberi var. Bütün demeyelim %95 diyelim.

Arkadaşlar bakın. Davinci Resolve üzerinden gideyim. Davinci Resolve Studio Crack yazıyorsunuz ilk sitede hem de google drive üzerinde 300 dolarlık,Türkiye'de 3000 TL'ye satılan yazılımın tam sürümü çat diye karşısınızda. Bu kadar bariz ortada olan birşeyi firmalar bilmiyor mu sanıyorsunuz? Ev kullanıcısına tabiki göz yumacaklar. O adam o programı kullanacak ileride para kazanırsa para verip satın alacak. Emin olun şerefsiz değilse parası da varsa satın alır olay bu kadar basit. 1 gecede korsanı bitirirler. Milyarlarca dolarlık şirketler. Bütün crack yapan adamları satın alır veya hapse attırırlar. Sermayenin karşısında hiç kimse duramaz. Ev kullanıcısına, fakire göz yumuyorlar çünkü o kişi kullanır kullanır gün gelir o programı satın alır dedim size. Ama profesyonel kullanıcılara göz yummak yok. Türkiye'de bir üniversite bir devre çizim programı ile devre çizip makale yayınladı. O firma o üniversiteyi bastı ya sizi rezil ederiz ya da bu yazılımı satın alırsınız diye. O üniversite ya 30 bin ya 40 bin euroluk yazılım satın aldı. Benim duyduğum bir duyum bu.

Korsan yazılım kullanmak ne kadar etik bilemem. Ben kendi adıma örnek vereyim şuan neredeyse hiç korsan uygulama kullanmıyorum. Windowsum bile öğrenci lisansı ile lisanslı. Resolve'nin Free versiyonunu kullanıyorum. Korsan sürüme elim gitmiyor değil ama tutuyorum kendimi. Bu işten para kazanırsam mutlaka studio versiyonunu satın alacağım inşallah.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Kendi kullandıklarımı veya önerdiklerimi ekleyeyim.
Yeryüzünün en iyi video düzenleme uygulaması Davinci Resolve
Ses için Audacity
Video formatlarını dönüştürmek için Handbrake
Fotoğraf düzenleme GIMP
Ücretsiz Battle Royale Call of Duty Warzone
Öğrenci mailiniz varsa Office 365 Eğitim
Yoksa Libre Office WPS office
İngilizce için site tavsiyesi Quizlet , Voscreen , Duolingo
Öğrenci mailiniz varsa Office 365 ile birlikte 1 TB depolama. Okulunuz Google ile anlaştması varsa sınırsız depolama geliyor. Google mail hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Okul kullanıcı sitenizde posta kutusu gmail ise o gmail hesabının hesap ayarlarıan girerek depolama alanı sekmesinde ne kadar depolamaya sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Örnek Yalnız okul yöneticileri drive depolama alnındaki bilgileri görebilir mi bilmiyorum. Muhtemelen göremiyor. Okul bitince hesap gitmezse fiziksel yedeğin yanında buraya da yedekleyebilirim

Şu konuda birşeyler söylemek istiyorum. Emin olun korsan kullanılan bütün uygulamalardan firmaların haberi var. Bütün demeyelim %95 diyelim.

Arkadaşlar bakın. Davinci Resolve üzerinden gideyim. Davinci Resolve Studio Crack yazıyorsunuz ilk sitede hem de google drive üzerinde 300 dolarlık,Türkiye'de 3000 TL'ye satılan yazılımın tam sürümü çat diye karşısınızda. Bu kadar bariz ortada olan birşeyi firmalar bilmiyor mu sanıyorsunuz? Ev kullanıcısına tabiki göz yumacaklar. O adam o programı kullanacak ileride para kazanırsa para verip satın alacak. Emin olun şerefsiz değilse parası da varsa satın alır olay bu kadar basit. 1 gecede korsanı bitirirler. Milyarlarca dolarlık şirketler. Bütün crack yapan adamları satın alır veya hapse attırırlar. Sermayenin karşısında hiç kimse duramaz. Ev kullanıcısına, fakire göz yumuyorlar çünkü o kişi kullanır kullanır gün gelir o programı satın alır dedim size. Ama profesyonel kullanıcılara göz yummak yok. Türkiye'de bir üniversite bir devre çizim programı ile devre çizip makale yayınladı. O firma o üniversiteyi bastı ya sizi rezil ederiz ya da bu yazılımı satın alırsınız diye. O üniversite ya 30 bin ya 40 bin euroluk yazılım satın aldı. Benim duyduğum bir duyum bu.

Korsan yazılım kullanmak ne kadar etik bilemem. Ben kendi adıma örnek vereyim şuan neredeyse hiç korsan uygulama kullanmıyorum. Windowsum bile öğrenci lisansı ile lisanslı. Resolve'nin Free versiyonunu kullanıyorum. Korsan sürüme elim gitmiyor değil ama tutuyorum kendimi. Bu işten para kazanırsam mutlaka studio versiyonunu satın alacağım inşallah.
farkındaysan ikimizde farklı yoldan ama eş anlatım yapmış olduk.
Programların çoğu kurulduğu vakit yapım yerine ping atar.ben buradayım haberiniz olsun der.
orada sayaç vardır muhtemelen,yasal lisansıda bilir.
Zaten şu lisanslı programları bedava veren siteler,ben kendim ömürlük yazanları indiriyorum ,en düşük program fiyatı 20 dolardan başlıyor zaten.
Geçenlerde bunu windows üzerinden yazmıştım,adam kalkmış Türkiye de yetkili kişiye şu kadar kişi korsan kullanıyor diye küsürat lı sayı veriyor 250 300 demiyor 275.548 benzeri rakam telaffuz ediyor.
Yukarıda bahsettiğim hassan sabah olayı,bilsayar
programları için örnektir.En güvendiğiniz program,sizin en büyük ispiyoncunuz da (cellatınız) olabilir

Son düzenleme:

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
bedava yasal lisans veren sitelerin verdikleri programları görmenizi isterim,burada yayınladığım 5 resim benim indirmiş olduğum lisanslı programlardır.her gün mail adresimi kontrol ederim işime yarayan ömür boyu kullanıma verilen programları indiriyorum.
Neler indirmiş olduğumu bilmenizi istedim ,sizde sıkı takip ederseniz,sizinde faydanıza olacağını unutmayın.çok harika programlarda çıkıyor.hadi beee olur mu cinsinden:)

lisanslılar 1.jpg
lisanslılar 2.jpg
lisanslılar 3.jpg
lisanslılar a.jpg
lisanslılar b.jpg

tr.giveawayoftheday.com

Giveaway of the Day - günlük ücretsiz lisanslı yazılım
Size dünya çapındaki geliştiricilerden her gün ÜCRETSİZ, lisanslı bir yazılım sunuyoruz.
tr.giveawayoftheday.com
tr.giveawayoftheday.com
sharewareonsale.com

Daily free giveaways of paid apps & software | SharewareOnSale

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
@AdminisTraktör
Şef o lisans veren sitedeki eski programlardan pdf converter seçip yükledim ,ama lisansı yemedi,verilen limiti aştığına dair uyarı geldi,ama bu konuda esnek olmak lazım,bazen limit vs olmuyor,eski lisans numaraları yeni programlarda da geçerli olabiliyor,ben genede seri no ları yedekliyorum

resmide bu 8 ekim 2019 da yayınlanmış program
lisans deneme.jpg

Reaksiyon puanı
5,171
@AdminisTraktör
Şef o lisans veren sitedeki eski programlardan pdf converter seçip yükledim ,ama lisansı yemedi,verilen limiti aştığına dair uyarı geldi,ama bu konuda esnek olmak lazım,bazen limit vs olmuyor,eski lisans numaraları yeni programlarda da geçerli olabiliyor,ben genede seri no ları yedekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 95189
Valla hocam bu konu gerçekten çok iyi oldu. Özellikle size teşekkür ederiz. Dediğiniz gibi bazıları çalışmıyor ancak çoğu yazılım hiç sorunsuz çalışıyor.

@AdminisTraktör

Valla hocam bu konu gerçekten çok iyi oldu. Özellikle size teşekkür ederiz. Dediğiniz gibi bazıları çalışmıyor ancak çoğu yazılım hiç sorunsuz çalışıyor.

@AdminisTraktör

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Ben tşk ederim ,sayenizde benimde deneme yapmama vesile oldunuz.hem denemektende zarar gelmez,bende eski yeni seri noları da tutuyorum (belli olmuyor)
sizlerede faydam olduysa sevinirim

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
bedava yasal lisans veren sitelerin verdikleri programları görmenizi isterim,burada yayınladığım 5 resim benim indirmiş olduğum lisanslı programlardır.her gün mail adresimi kontrol ederim işime yarayan ömür boyu kullanıma verilen programları indiriyorum.
Neler indirmiş olduğumu bilmenizi istedim ,sizde sıkı takip ederseniz,sizinde faydanıza olacağını unutmayın.çok harika programlarda çıkıyor.hadi beee olur mu cinsinden:)

Ekli dosyayı görüntüle 95022Ekli dosyayı görüntüle 95024Ekli dosyayı görüntüle 95025Ekli dosyayı görüntüle 95026Ekli dosyayı görüntüle 95027

tr.giveawayoftheday.com

Giveaway of the Day - günlük ücretsiz lisanslı yazılım
Size dünya çapındaki geliştiricilerden her gün ÜCRETSİZ, lisanslı bir yazılım sunuyoruz.
tr.giveawayoftheday.com
tr.giveawayoftheday.com
sharewareonsale.com

Daily free giveaways of paid apps & software | SharewareOnSale
Bu aslında pul koleksiyonu yapmak gibi bir şey.
Programların çoğunu yüklemesen bile orada duruyor, belki ihtiyaç duyulur diye. (Aslında benim de bir arşivim var, çoğunun son kullanım tarihi bile geçmiştir.)

Bu vb. sitelerin topluca verildiği bir konu vardı forumda, bi bakim.

Buldum, şu: Yasal lisans kampanyaları!

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Bu aslında pul koleksiyonu yapmak gibi bir şey.
Programların çoğunu yüklemesen bile orada duruyor.

Bu vb. sitelerin topluca verildiği bir konu vardı forumda, bi bakim.

Buldum, şu: Yasal lisans kampanyaları!
hocam eklediğim 5 resmi görmüşsünüzdür,epey zamandır 2 siteden lısanslı yasal program indiriyorum.
Ama sıkıntı programlarda verilen lisanslarda zaman aşımı koymalarıdır (tabi ben yazıya binean ömürlük yazıyorsa indiriyorum,yoksa salıyorum bayıra,cayıra)

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
hocam eklediğim 5 resmi görmüşsünüzdür,epey zamandır 2 siteden lısanslı yasal program indiriyorum.
Ama sıkıntı programlarda verilen lisanslarda zaman aşımı koymalarıdır (tabi ben yazıya binean ömürlük yazıyorsa indiriyorum,yoksa salıyorum bayıra,cayıra)
Belirli bir süre kıstası vardır: 25 Nisan'a kadar aktive etmek gibi ya da sadece v1.x.x sürümü içindir gibi belirli şartlar vardır.
Ömürlük dedikleri aslında genel olarak sadece belirli bir sürüm için oluyor. Eğer güncelleme yaparsan lisansı da kaybedersin. Güncelleme yapmadığın sürece, ömür boyu kullanıyorsun.

Ben şahsen uzatılmış deneme sürümleri olanları yeğliyorum. 3 aylık, 6 aylık, 12 aylık gibi olanlar.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Belirli bir süre kıstası vardır: 25 Nisan'a kadar aktive etmek gibi ya da sadece v1.x.x sürümü içindir gibi belirli şartlar vardır.
Ömürlük dedikleri aslında genel olarak sadece belirli bir sürüm için oluyor. Eğer güncelleme yaparsan lisansı da kaybedersin. Güncelleme yapmadığın sürece, ömür boyu kullanıyorsun.

Ben şahsen uzatılmış deneme sürümleri olanları yeğliyorum. 3 aylık, 6 aylık, 12 aylık gibi olanlar.
ya zaten güncellemeyi ne yapayım,eşek gene bizim eşek :) ,ha semerinin üzerin biraz incik boncuk,alırmısın şekerim,elma şekeri hesabı,bende zaten ömürlük olanda indirdiklerimde güncelleme istemem zaten
Ne yapayım ajda aplamızı:)

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
ya zaten güncellemeyi ne yapayım,eşek gene bizim eşek :) ,ha semerinin üzerin biraz incik boncuk,alırmısın şekerim,elma şekeri hesabı,bende zaten ömürlük olanda indirdiklerimde güncelleme istemem zaten
Ne yapayım ajda aplamızı:)
Bazı program düzeltmeleri oluyor ya da yeni özellikler oluyor, onun için. :)

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Bazı program düzeltmeleri oluyor ya da yeni özellikler oluyor, onun için. :)
kaz hikayesi
cevir yanmasın,zaten programların çoğu denemeden tecrübeden geçmiş,amaç bedava alan olur da yanılırsa güncelleme yapar da alır hesabı,yemleme,reklam yapma,gaz alma