Gün boyu cam4 izliyorum SS li bende bir sorun mu var

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
9540914C-D275-4A0B-8115-F956204E5AD0.jpeg

Arkadaşlar merhaba güvenlik görevlisiyim kameralarda sürekli 4. Kamerayı izliyorum bende bir sorun mu var çözemedim

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Sende bir sorun yok yalnız bazı şeyleri çok kafaya takıyorsun. Boşver gitsin zamanı akışına bırak hayatını yaşa. Bende taksaydım herşeyi kafaya bu yaşta beyaz saçlarım olur sinir stres katsayım tavan yapardı.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Sende bir sorun yok yalnız bazı şeyleri çok kafaya takıyorsun. Boşver gitsin zamanı akışına bırak hayatını yaşa. Bende taksaydım herşeyi kafaya bu yaşta beyaz saçlarım olur sinir stres katsayım tavan yapardı.
Aslında espiri olsun diye açtım konuyu ama, ben çok sorun yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum ama geçecek İnşallah, birşeyi bekliyorum o geçsin herşey düzelecek, Rabbim istediğim duaları kabul etti ama şimdi en önemlisi kaldı oda olsun herşey eski haline dönecek ?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
İyi düşünelim ki, her şey iyi olsun. Evet bazen hayatta kötü şeyler oluyor ama öyle oluyor diye hayattan bıkmaya gerek yok. Sabredin bir gün her şey düzelir. Düzelmesi de sizin elinizde olan bir şey. Kendinizi üzmeyin ve sıkmayın. Her sorun da kafaya takılmamalı. Düzeltebilirsiniz sorunları ve sorunlarınızı. İyi günler. ?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Aslında espiri olsun diye açtım konuyu ama, ben çok sorun yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum ama geçecek İnşallah, birşeyi bekliyorum o geçsin herşey düzelecek, Rabbim istediğim duaları kabul etti ama şimdi en önemlisi kaldı oda olsun herşey eski haline dönecek ?
Ne istemiştin o bahsedip durduğun kızla sevgili mi oldun yoksa?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Ne istemiştin o bahsedip durduğun kızla sevgili mi oldun yoksa?

İnternetten tanıştığım kız var, kızı sanki kendime kızda beni kendine programlamışız gibi herşeyimiz aynı düşünceler duygular herşey, resim attım oda attı benim için mükemmel biri konuşuyoruz ama Allah bilir tabi İnşAllah istediklerim 2025 yılına kadar gerçekleşir.

32 yaşıma geldim ilk defa oldu böyle birşey şaşırıyorum daha önce neden olmadı bilmiyorum ama kısmet bu yaştaymış.

Benim tıpkım aynım, benim gibi birine çok nadir gelecek birşey, 1999 dan beri ilk defa yüzüm gerçek manada güldü.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
CAM04 de bayağı korkunçmuş ha. Ben de bakardım oraya herhalde, o değil de arkana bak. Birisi kamera odasına sızıp seni bayıltabilir. :p:p ?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
İnternetten tanıştığım kız var, kızı sanki kendime kızda beni kendine programlamışız gibi herşeyimiz aynı düşünceler duygular herşey, resim attım oda attı benim için mükemmel biri konuşuyoruz ama Allah bilir tabi İnşAllah istediklerim 2025 yılına kadar gerçekleşir.

32 yaşıma geldim ilk defa oldu böyle birşey şaşırıyorum daha önce neden olmadı bilmiyorum ama kısmet bu yaştaymış.

Benim tıpkım aynım, benim gibi birine çok nadir gelecek birşey, 1999 dan beri ilk defa yüzüm gerçek manada güldü.
Biz zamanında çoğu kez dedik zamana bırak illa biri olur diye