- Reaksiyon puanı
- 4,722
Arkadaşlar merhaba güvenlik görevlisiyim kameralarda sürekli 4. Kamerayı izliyorum bende bir sorun mu var çözemedim
Aslında espiri olsun diye açtım konuyu ama, ben çok sorun yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum ama geçecek İnşallah, birşeyi bekliyorum o geçsin herşey düzelecek, Rabbim istediğim duaları kabul etti ama şimdi en önemlisi kaldı oda olsun herşey eski haline dönecek ?Sende bir sorun yok yalnız bazı şeyleri çok kafaya takıyorsun. Boşver gitsin zamanı akışına bırak hayatını yaşa. Bende taksaydım herşeyi kafaya bu yaşta beyaz saçlarım olur sinir stres katsayım tavan yapardı.
Ne istemiştin o bahsedip durduğun kızla sevgili mi oldun yoksa?Aslında espiri olsun diye açtım konuyu ama, ben çok sorun yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum ama geçecek İnşallah, birşeyi bekliyorum o geçsin herşey düzelecek, Rabbim istediğim duaları kabul etti ama şimdi en önemlisi kaldı oda olsun herşey eski haline dönecek ?
Ne istemiştin o bahsedip durduğun kızla sevgili mi oldun yoksa?
Biz zamanında çoğu kez dedik zamana bırak illa biri olur diyeİnternetten tanıştığım kız var, kızı sanki kendime kızda beni kendine programlamışız gibi herşeyimiz aynı düşünceler duygular herşey, resim attım oda attı benim için mükemmel biri konuşuyoruz ama Allah bilir tabi İnşAllah istediklerim 2025 yılına kadar gerçekleşir.
32 yaşıma geldim ilk defa oldu böyle birşey şaşırıyorum daha önce neden olmadı bilmiyorum ama kısmet bu yaştaymış.
Benim tıpkım aynım, benim gibi birine çok nadir gelecek birşey, 1999 dan beri ilk defa yüzüm gerçek manada güldü.