Guiza'dan asla vazgeçmem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cheleby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan, 'Hedef adam' Daniel Güiza'ya tam destek geldi.

Kariyerinin en kötü günleri geçiren İspanyol golcü için yönetimden “Gelen teklifleri değerlendirelim” önerileri yükseldi. Ancak “Ona güveniyorum” diyen Yıldırım son sözü söyledi: Gerekirse tribünde oturur. Ama kesinlikle satmam.

Gazete Habertürk'ün haberine göre, Fenerbahçe’de en çok tartışılan isim o... Gün geliyor ıslıklanıyor, gün geliyor taraftar bağrına basıyor... Ancak ne yönetimin ne teknik ekibin ne de taraftarın beklentilerine cevap veremediği kesin... Peki Avrupa’dan da talipleri olmasına karşın Daniel Güiza’nın takımda kalmasının sebebi ne? Sarı-Lacivertli kulüpte bu sorunun cevabı ‘1 numara’yı işaret ediyor. Özellikle Lille maçı sonrası tribünlerin tepkileri nedeniyle sahayı ağlayarak terk eden İspanyol oyuncunun en büyük güvencesi, başkan Aziz Yıldırım... Güiza’nın son dönemdeki formsuzluğu ve kaçırdığı gollerin ardından konunun yönetim içinde masaya yatırıldığı öğrenildi. İspanyol yıldız için kulübe gelen 6-7 milyon Euro civarındaki teklifleri hatırlatan yöneticilerin “Zararın neresinden dönülürse kardır. Teklif varken Güiza’yı satalım” önerisi, Yıldırım’a iletildi.

‘KİM NE DERSE DESİN’
Ancak Fenerbahçe Başkanı, İspanya Gol Kralı olduktan sonra 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek takıma kattığı Okçu’ya sahip çıktı. Güiza’nın kalitesine inandığını ve golcülüğüne güvendiğini belirten Yıldırım’ın, “Kim ne derse desin Güiza’ya inancım tam. Ondan asla vazgeçmem. O paralara bırakılacak bir oyuncu değil. Gerekirse tribünde oturur, ama kesinlikle Güiza’yı satmam” sözleri, yöneticileri de şaşkına çevirdi.

Kaynak

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Artık sıktın be Aziz başkan...Gönder şu adamı sat bari elinde patlamasın.İnada bindirmenin ne anlamı var.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Satamaz tabii aldığı parayı çıkartamaz çünkü.Guiza'yı oynatabilirlerse gerçekten süper yetenek.Oynatmasını bileceksin.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Satamaz tabii aldığı parayı çıkartamaz çünkü.Guiza'yı oynatabilirlerse gerçekten süper yetenek.Oynatmasını bileceksin.

Hocam herkesi harcar olduk.Gelen adamların değerini bilmez olduk.Tek başına alıyoruz adamı bizim sisteme uyarlamaya çalışıyoruz senelerdir.Yetenekli gerçekten ama eğer bu sistem devam edecekse böyle,hiçbir yararı olmaz.Tek forvet oynayamıyor yalnız kalıyorum diyor.Ama inatla her hafta tek forvet Guiza ile başlanıyor.Ne yapmak istiyorlar anlamıyorum.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Hocam herkesi harcar olduk.Gelen adamların değerini bilmez olduk.Tek başına alıyoruz adamı bizim sisteme uyarlamaya çalışıyoruz senelerdir.Yetenekli gerçekten ama eğer bu sistem devam edecekse böyle,hiçbir yararı olmaz.Tek forvet oynayamıyor yalnız kalıyorum diyor.Ama inatla her hafta tek forvet Guiza ile başlanıyor.Ne yapmak istiyorlar anlamıyorum.

Daum gitmeden Brezilya tutkunlugu bitmeden çok zor valla..Önce Alex illetinden kurtulacaksın tamam katkı sağlamış şöyle böyle ama bir yere kadar herşey ona göre düzenleniyor nerde görülmüş bu taktik bir Lampard'a Gerrard'a sistem kurmuyorlarsa vardır bir bildikleri..Bende ne yaptıklarını anlamıyorum..Bunları farkedip salak ayağına mı yatıyorlar yoksa hiç mi farketmiyorlar belli değil

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Fenerbahçe kötü sonuçlar alır bu eleştirileri duymamak için istifa eder.
Fenerbahçe büyük yatırımlara ve beklentilere rağmen şampiyonluğu kaçırır,eleştirilerden kaçmak için gündemi değiştirmek için istifa eder.
14 milyon euro bonservisle aldığı adamı 6-7 milyon euroya satarsa bi dünya eleştiri gelecek yine bunları duymaktansa tribünde oturturum diyor kendisi.Başarısızlığı kabul etmeme gibi bir hastalığı var bence.Bunları kabul etki,sonraki dönemlerde daha iyisini yapmak için uğraş,eleştiri gelir geçer başarısızlıkda gelir geçer taki bunlarla beraber yaşamayı red edene kadar.Başarısızlığın üstünü örtüp bıraktığın sürece hep yanınızda olacaktır.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Şimdiki maçta Güiza 'nın vuruşunu hatırlayan var mı? :D:D:D:D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Aman alda lahana turşusunu kur onun.Adam yarım senedir ne yaptığı ortada.Hala destek çıkıyor.

Demekki yediği kazığı anladı,itiraf etmeyi beceremiyor,bari destek çıkayım diye düşünüyor....