Güiza coşku yarattı

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
Konum
Kıbrıs
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, İspanya'dan transfer edilen golcü futbolcu Güiza'yı alarak, camiaya verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, "Önemli bir golcü aldık, Takımı pozitif etkisi olacaktır" dedi.



FB TV'ye açıklamada bulunan Şekip Mosturoğlu, 2 gündür İspanya'da bulunduklarını ve transferin gerçekleşmesinin de kolay olmadığını söyledi.

Mosturoğlu, şöyle konuştu: "Güiza, transfer listemizdeydi. Avrupa Şampiyonası öncesinde görüşmelere başladık. Turnuvadaki performansıyla dünyanın gözü üzerine çevrildi. Son 2 günde sözleşme yapma aşamasına geldik. Çok sayıda yabancı oyuncumuz var, bu nedenle takımda adaptasyon sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Çok karakterli, profesyonel bir futbolcuyu kulübümüze kazandırdık, hayırlı olsun. Semih, Türkiye'nin, Güiza da İspanya'nın gol kralı. İki gol kralının rekabeti takıma olumlu etkiler yapacak ve artılar sağlayacaktır."

"TÜRKİYE'NİN DE AVRUPA'NIN DA KRALI BİZDE"

Asbaşkanlardan Mahmut Uslu da konuyla ilgili açıklamasında, Güiza'nın, son 1 yılda kariyerini inanılmaz biçimde geliştirdiğini kaydederken, geçen sezon İspanya Ligi'nde penaltı dahi kullanmadan 27 golle gol kralı olduğunu hatırlattı.

"Şimdi Türkiye'nin de İspanya'nın da gol kralı bizde" diyen Uslu, "Kendisini 1 yıldır izliyor, 1 aydır ciddi şekilde ilgileniyorduk. Güiza artık Fenerbahçe'nin bir oyuncusu. İnşallah kendisinden çok yararlanacağız. Son 1 yılda inanılmaz goller attı. Çok önemli bir oyuncu" değerlendirmesinde bulundu.


kaynak: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=41059
 

anarchst

Profesör
Katılım
16 Nisan 2008
Mesajlar
1,653
Reaksiyon puanı
4
Puanları
216
bu adam yüzünden semihi gene yedek bekletirler. semihde inşallah bize (beşiktaş) gelir...
 

theNEYzen

Öğrenci
Katılım
5 Şubat 2008
Mesajlar
60
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
aslında daha hırslı çalışkan yılmayan bi forvet (drogba gibi-biraz abarttım)daha iyi olurdu
 

erol_1982

Profesör
Katılım
9 Aralık 2006
Mesajlar
1,499
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
anarchst dedi ki:
bu adam yüzünden semihi gene yedek bekletirler. semihde inşallah bize (beşiktaş) gelir...

Fenerbahçe toplama kampı beşiktaş olur yakında :D
 

wwhirlwind

Profesör
Katılım
21 Aralık 2006
Mesajlar
2,313
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
dikkat etmisseniz semihi in attıgı gollerin neredeyse tamamını hem fenerde hem milli takımda hep sonradan girerek attı bence yedekte kalması onun icinde takım icinde iyi oluyor :)
 
Üst