Guiza - Baros ?

Guiza - Baros ?

• Daniel Guiza

Kullanılan: 12 26.7%
  • Milan Baros

Kullanılan: 33 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    45

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
MILAN BAROS KİMDİR?

Milan Baros, 28 Ekim 1981'de Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kentinde doğdu. Futbola 1987 yılında FC Vigantice takımında başladı. 1993 senesinde geçtiği Banik Ostrava takımında ilk kez profesyonel oldu. 2002 yılında Liverpool'a transfer olan Baros, 2003 - 2004 sezonunda yaşadığı talihisiz sakatlıktan sonra 6 ay sahalardan uzak kaldı.
Baros, asıl patlamasını ise EURO 2004'te yaptı. Çek Cumhuriyeti forması altında harika bir performans sergileyen Milan Baros, attığı 5 golle EURO 2004'ün gol kralı oldu ve altın ayakkabının sahibi oldu.
2005 senesinin Ağustos ayında Aston Villa ile 6.5 milyon avro'luk mukavele imzalayan Baros, bir sezon sonra John Carew ile takas olarak Lyon'a transfer oldu. 18 nisan 2007'de yapılan Rennes maçında karşı takım oyuncusu Stephane Mbia'ya yaptığı ırkçı hareketler sonrası büyük tepki topladı. 1 Kasım 2007'de Ferrari F430 ile 271 km/s hızla radara yakalanan futbolcu tutklandı.

pics%5CSpor%5C1553%5C20206.jpg

------------------------------------------------------------------------------------

GÜİZA KİMDİR ?

Futbol yaşantısına Xerez CD takımında başlayan Güiza, Real Mallorca tarafından kapılmış ancak yeni ekibindeki ilk 3 sezonunda yöneticileri etkilemeyi başaramamıştı.

2. ligde 3 sezon daha geçiren Güiza, Getafe’de ilk tercih santrafor olarak adeta yeniden doğdu ve Madrid temsilcisinin arka arkaya iki sezonu 9.sırada tamamlamasında, yakaladığı maç başına gol istatistiği ile önemli katkıda bulundu.

Temmuz 2007’de Güiza Mallorca’ya geri döndü ve ligi penaltı atmadan 27 golle gol kralı olarak tamamladı. İspanyol santraforun bu başarısı Roma, Barcelona, Real Madrid, Valencia, Arsenal ve Fenerbahçe gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarının ilgisini çekti.

GÜİZA'NIN ULUSLAR ARASI KARİYERİ
Güiza ilk kez 8 Kasım 2007’de Euro 2008 elemelerinde İsveç ve Kuzey İrlanda ile karşılaşacak olan İspanya Milli Takımı’na çağrıldı. İsveç karşılaşmasında forma giymeyen Güiza ilk milli maçına 21 Kasım’da Las Palmas’ta 1-0 kazandıkları Kuzey İrlanda karşısında çıktı. Daha sonra ülkesinin Euro 2008 kadrosuna da dahil edilen Güiza, turnuvada ilk 2 maçta forma şansı bulamamasının ardından 18 Haziran tarihinde ülkesinin son şampiyon Yunanistan ile oynadığı mücadeleye ilk 11’de başlayıp ilk milli golüne imza attı.

pics%5CSpor%5C1461%5C18532.jpg

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Milan Baros Milan Baros Milan Baros Milan Baros Milan Baros

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben beşiktaşlıyım beni bağlamaz..

ama guiza daha kaliteli..

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
çok gereksiz bir kıyaslama, kariyerleri oyluyorsak tabiki Milan Baros ama oynadıkları futbolu ilk yarı bitince göreceğiz, Güiza'ya da haksızlık yapmamak lazım.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çok gereksiz bir kıyaslama, kariyerleri oyluyorsak tabiki Milan Baros ama oynadıkları futbolu ilk yarı bitince göreceğiz, Güiza'ya da haksızlık yapmamak lazım.

kariyerine baksaydım konuyu açarken 'baroş mu baroş' mu diye açardım zaten :) her yönden karşılaştıryoruz..

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Lincoln ilk geldiğinde herkez alexten daha iyi diyordu şimdide diyorlar mı acaba?

Zaman gösterecek.Ben Guizanın takıma daha ayak uyduramadığını düşünüyorum.

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MILAN BAROS KİMDİR?

Milan Baros, 28 Ekim 1981'de Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kentinde doğdu. Futbola 1987 yılında FC Vigantice takımında başladı. 1993 senesinde geçtiği Banik Ostrava takımında ilk kez profesyonel oldu. 2002 yılında Liverpool'a transfer olan Baros, 2003 - 2004 sezonunda yaşadığı talihisiz sakatlıktan sonra 6 ay sahalardan uzak kaldı.
Baros, asıl patlamasını ise EURO 2004'te yaptı. Çek Cumhuriyeti forması altında harika bir performans sergileyen Milan Baros, attığı 5 golle EURO 2004'ün gol kralı oldu ve altın ayakkabının sahibi oldu.
2005 senesinin Ağustos ayında Aston Villa ile 6.5 milyon avro'luk mukavele imzalayan Baros, bir sezon sonra John Carew ile takas olarak Lyon'a transfer oldu. 18 nisan 2007'de yapılan Rennes maçında karşı takım oyuncusu Stephane Mbia'ya yaptığı ırkçı hareketler sonrası büyük tepki topladı. 1 Kasım 2007'de Ferrari F430 ile 271 km/s hızla radara yakalanan futbolcu tutklandı.

pics%5CSpor%5C1553%5C20206.jpg

***Milan Baros***

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lincoln ilk geldiğinde herkez alexten daha iyi diyordu şimdide diyorlar mı acaba?

Zaman gösterecek.Ben Guizanın takıma daha ayak uyduramadığını düşünüyorum.
Çok iyi yazmışsın sana katılıyorum. Herşeyi zaman gösterir. İsimler ve kariyer önemli olsaydı Kezman gol kralı olurdu..;)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Hahah geçen sene gol atamamış oyuncuya 17 oy. Bu kadar göstermenize gerek yok cahil oldugunuzu. :D :D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tabii ki Milan Baros.Fenerbahçe Guiza'yı yanlış şubeye transfer etti.Okçuluk takımına alsa daha isabetli olurdu :p

LAZER

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bence baroşmu guizamı diye tartışmaktansa
meira +kewell+baroş+desantis bu dörtlünün fiyatı guizadan ucuz
bu kalitede adamları bu fiyatlara getirebilen yönetimi tebrik ve taktir ederim :icon_::icon_::icon_:
şimdi fenerli arkadaşlara basit bir soru takımınızda bu dörtlüyümü guizayımı görmek istersiniz:D:D:D

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konuyu açan arkadaş , konu başlığını gs mi , fb mi ? diye açsaydı da aynı sonuçlar olacaktı sanırım. Fenerliler Guiza , GsLiLer Baros diyo.. Benim gibi bjkLiLerse kafasına göre takılıyorlar :) (benim yorumum ;) )

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
o zaman diyebilirizki galatasaraylılar fenerlilerin nerdeyse 3 katı :)

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ve fenerlileri fenerlilerden başka seven yok :) ( bjkliler barosa vermiş olabilirler.. )

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biri Euro 2004 gol kralı olup altın ayakkabı sahibi , CL'de final oynamış , yıllarca en üst düzey lig EPL de oynamış bir isim , bir diğeride son yılda patlama yapmış biri .. Bu bağlamda tabiki MILAN BAROS ...

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bu foruma üye Gs taraftarı fazla, anketin anlamı yok, sezon içindeki performanslarına göre karar vermek en akılcısı olur.