- Reaksiyon puanı
- 25,538
Değiştirip attım.kardeşim burdan atabilirmisin özel mesaj bölümü çöküyor ya yada ismini değiştirsen konu başlığının
Değiştirip attım.kardeşim burdan atabilirmisin özel mesaj bölümü çöküyor ya yada ismini değiştirsen konu başlığının
kardeşim malwarebytesi deneyelim dönüş yapıcamAslında windows yüklenmeden veya güvenli modda çalışan virüs programları var. yukarıda attığımı da güvenli modda çalıştırabilirsiniz. Böylece daha iyi bir temizlik olur.
Olmuyor! Deliricem artık programı çökertti açtığım sırada kurulumu tamamlandı lakin program açılmıyorDeğiştirip attım.
yok save almam zatende d ve e demi silinmesi gerekFormat atmayla geçer geçmesine de hiçbir dosyayı yedek almamanız lazım yoksa format sonrası da bilgisayara bulaşabilir bu da oyun save dosyalarınız ve kişisel dosyalarınızın gitmesi demek.
geçer ama bu virüs neymiş merak ettimBirşey söylicem Ben bunu yapana kadar format atsam geçmezmi
vallaha çözemedim bak mesela youtubeye giriyorum ordaki yorumlardan birinde eset avast kaspersky görsün çöküyor opera ve görev yöneticisini açmadan hiçbir şey yapılmıyor.geçer ama bu virüs neymiş merak ettim
mübarek sanki fidye virüsü başka bi çeşidi midir nedir...vallaha çözemedim bak mesela youtubeye giriyorum ordaki yorumlardan birinde eset avast kaspersky görsün çöküyor opera ve görev yöneticisini açmadan hiçbir şey yapılmıyor.
anlayamadım ;Dmübarek sanki fidye virüsü başka bi çeşidi midir nedir...
neyden bulaşırki acaba geneldeGünümüzde en tehlikeli virüsler fidye virüsleridir ve bu da çok zorlu olduğundan öyle yazdım
Bunları yazanlar genelde aşırı profosyonellerdir. Her siteden bulaşabilir, bi reklamı ya da linki tıklarsınız ama arka planda gizli kapılardan sızar... çok dehşet virüslerneyden bulaşırki acaba genelde
bencede ben cidden hiçbir şey anlamıyorum birde sistemin güçlü olup böyle karınca gibi kalması çok garip geliyorBence Kaspersky Rescue Disk'i denemekte fayda var çok uğraştıracağını sanmam çünkü format her şeyin gitmesi demek olacak. Zaten Kaspersky da silemezse formattan başka çare kalmayacak. Yalnız virüsü yazan adam ne amaçlı yazmış merak ettim. Fidye virüsü olsa dosyaları kilitleyip para isterdi muhakkak.
hayır anlıyorumda neden yazıyor onu anlamıyorum maksat neBunları yazanlar genelde aşırı profosyonellerdir. Her siteden bulaşabilir, bi reklamı ya da linki tıklarsınız ama arka planda gizli kapılardan sızar... çok dehşet virüsler
hepsini silmeniz gerekecek format atarsanız ...Yok ya ben format atçam iyice karıştı bilgisayar yeni klasör vs oluşturulmuyor iyice koptu birde bilgisayarı alalı daha 2,5 ay oldu her neyse tekrar soruyorum d ve e demi silinecek yoksa tek cyi mi sileyim
çok problemli gta 5 vs yüklemek çok uğraştırır bencede sizin dediğiniz daha mantıklıKimisi egosunu tatmin etmek için yapıyor, kimisi kendini bu yönde geliştirmek istediği için. Bir yere saldırmak ve karşılığında bir şey istemek içinde hazırlanmış olabilir sonrasında başka ellere geçmiş ve yayılmıştır. Format atacaksan tüm diskleri komple biçimlendirmen gerekir.
Sistemindeki sorun donanımsal olarak görünüyor. Parçalardan birisi arızalanmış olabilir. Bilgisayarın kağıt üzerinde güçlü.Öncelikle merhaba sayın sdn form sakinleri
Bilgisayarımı alalı yaklaşık 2,5ay oldu başlarda herşey çok güzeldi lakin şu yarım aydır sıkıldım
Bilgisayar özelliklerim
Kasa Cooler Master masterbox lite 5 blue 500W PSU
Anakart Asus TUF B450-PLUS Gaming
İşlemci AMD Ryzen 5 2600 Stok soğutucu
Ekran Kartı Asus Strix GTX 1050Tİ Gaming OC
RAM GSKILL Ripjigsav 8GB DDR 4 2400MHZ
Hard disk 1TB WD BLUE 7200RPM
Oyunlarda FPS
Gta 5 20 kadar düşüyor normalde 40 - 45 sık sık drop
Csgo 70 80 ara ara drop
Ets 2 onlinede 20 - 30 normalde 35 - 45
Bunlar oynadığım oyunlar ve gündelik fps ler
Benim tahminim virüs var yada ekran kartı sıcaklık ben asusun gpu tweak 2 programını kullanıyorum oyuna girerken oyun modunu açmam gerekiyor bu moddada 30rpm sabit. 2side olabilir yada sizin farklı bir düşünceniz
Bu dediğim hergün olmuyor arkadaşlar mesela bilgisayar akşama kadar açık kaldığı zaman akşam oturuyum gta 5 sürekli fps düşüşleri droplar yaşıyor bilgisi olan bi yardım etsin.
ben buldum bile üstad yani virüsü değilde çözümünüEvet, format iyi olur. Sorunun ne olduğunu bulamadık, ben ona yanıyorum Çok özel bir virüs ya da bi şey... Hani antivirüs firmam olsa üzerine para veririm sırf incelemek için.
?ben buldum bile üstad yani virüsü değilde çözümünü