Selamlar 15 yaşıma 1 ay kaldı size yaşadığım bi rahatsızlık hakkında sorular sormak ve bu rahatsızlığı yaşayan, atlatan kişilerden bilgi ve tavsiye almaya geldim. Yaklaşık 1.5 senedir nefes darlığı çekiyorum şiddetli olmasada arada tam nefes alamadığın oluyo bunun için tam teşhis konulmasada gezmeler sonucunda dönemsel bronşitin var dediler yani üşütürsem falan bronşit oluyomuşum hafif olduğu için ilaç vermediler o zamandan şimdiye sadece nefes problemim vardı ama 1 hafta kadar önce elimde ve bacağımda titremeler olmaya başladı bacağımdaki titreme biraz fazla şiddetlendi ve bugün hastahaneye gittik 2 ay ağır olmayacak şekilde diye yaptım 10 kiloya yakın verdim ama aralık ayı içinde diyeti biraz saldım ve aburcubur yemeye başladım yememe rağmen haftada 600 700 gram kilo veriyodum yani 12 kiloya yakın verdim spor yok diyet yok kilo verme var işte bugün hastaheneye gittik diyet ve kilo verdiğim için titreme falan yaptığını düşündük tahliller ve röntgenler sonucunda doktor guatr olabilme ihtimalimin olduğunu söyledi yani beynimde bir hormon salgılanmıyor ve troid bezimin normalden hızlı çalıştığını söyledi belirtilerdede titreme çarpıntı kilo kaybı gibi belirtiler var ilaç tedavisi ile olabileceğini söyledi bunun için büyük şehir hastahanelerine gitmemi söyledi 1 hafta içinde gideceğim umarım guatr değilimdir guatr isem umarım sadece ilaç tedavisi ile geçer öncelikle sorum bu hastalığı yaşayanlara sizce guatr hastası mıyımdır ? bu hastalık ömür boyu sürer mi yoksa belirli süre ilaç alırsam tamamen geçer mi ? Söylediklerine göre ilaç saç dökülmesi yapıyormuş bunun olmasını asla istemiyorum sizde oldu mu lütfen yardımcı olun böyle şeyler olmasını istemiyorum :/