- Reaksiyon puanı
- 1,666
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim çok acil yardımlarınız lazım
arkadaşlar benim kartım 1050 ti idi bu kart bana yetersiz geldiği için sattım ve gtx 970 model bi ekran kartı aldım
fakat şöyle bir sorunum var
benim power supply 450v ve sadece 6 pinli 1 tane ekran kartı giriş kablosu var
fakat gtx 970 2 tane 8+6 pin giriş istiyor .
Bende bunu öğrendiğim anda gittim ve şu ürünü sipariş verdim
urun.gittigidiyor.com
Evet herşey güzel ve sıra geldi takmaya ekran kartına kabloyu taktığımda ekran da lütfen ekran kartı güç kablosunu bağlayın adlı bi hata gördüm
şaşırdım ve bilgisayarı kapatıp bidaha denedip fakat bu sefer inanılmaz bişey yaşandı
kasanın içine baktığımda dumanlar çıkıyodu hemen poweri kestim (yine aynı hatayı vermişti) ve kasayı açtım baktığımda ise yeni aldığım dönüştürücü yanmıştı .
Sebebi ne olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Power yetersiz diyorsanız bana 8+6 veya 6+6 pin girişli bi power supply önerirmisiniz çok acil .
arkadaşlar benim kartım 1050 ti idi bu kart bana yetersiz geldiği için sattım ve gtx 970 model bi ekran kartı aldım
fakat şöyle bir sorunum var
benim power supply 450v ve sadece 6 pinli 1 tane ekran kartı giriş kablosu var
fakat gtx 970 2 tane 8+6 pin giriş istiyor .
Bende bunu öğrendiğim anda gittim ve şu ürünü sipariş verdim

6 Pin Ekran Kartı Power Güç Kablosu - GittiGidiyor
6 Pin Ekran Kartı Power Güç Kablosu en uygun fiyatı, diğer kablo, konnektör modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!

şaşırdım ve bilgisayarı kapatıp bidaha denedip fakat bu sefer inanılmaz bişey yaşandı
kasanın içine baktığımda dumanlar çıkıyodu hemen poweri kestim (yine aynı hatayı vermişti) ve kasayı açtım baktığımda ise yeni aldığım dönüştürücü yanmıştı .
Sebebi ne olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Power yetersiz diyorsanız bana 8+6 veya 6+6 pin girişli bi power supply önerirmisiniz çok acil .