ferhatto55
Öğrenci
Yeni sistem toplamak istiyordum 1080ti falan ama eğerki bu kart yakın tarihte iki ay içinde çıkacaksa bekleyip bu kartı almak istiyorum sizce çıkış tarihi ne olur ve yurt dışı fiyatı ne kadar olur
Fiyat ne kadar olur tahminenAğustos-Eylül gibi tanıtılır ve ortalama bu tarihten ortalama 2 ay sonra ülkemize gelir.
Yapma be Hocam tek böbrek 440 bin tl para ediyorNe zaman çıkar bilmem ama fiyatını hemen hemen tahmin ediyorum 2 Böbrek+KDV
Hocam o yabancılar için geçerliYapma be Hocam tek böbrek 440 bin tl para ediyor
????Ne zaman çıkar bilmem ama fiyatını hemen hemen tahmin ediyorum 2 Böbrek+KDV
Sizce yurt dışı fiyatı ne kadar olurHocam o yabancılar için geçerliSigara Alkol kullanan kişinin böbreği 440 Bin TL'ye almazlar
![]()
Bu resimde 749 usd denilmiş ne düşünüyorsunuz1200 dolar civarı olur. 1170'in 1080ti'dan daha performanslı olduğunu söylüyorlar. 2000 mhz sınırı aşılıyor sanırım keza linkte de belirtmiş.
Pek inandırıcı gelmedi bana eğer 750 dolar olacaksa 1080 , 1070 ve 1060 fiyatları ne olacak ? 3 haneli olur umarım ama baya güçlü bir kart iddialara göre o fiyata bilemedim. Türkiye fiyatı 1200'den aşağıda olmaz yine deBu resimde 749 usd denilmiş ne düşünüyorsunuz