Pek anlamam ama bunlar uygun fiyatlı galiba bir tık üst model dediğiniz hangileriZor gibi 1-2 tık üst model öneririm.
Mesela rtx 2070, 1080 ti eski ama ucuza uygun bulursanız çok iyi. Ve üst modeller.Pek anlamam ama bunlar uygun fiyatlı galiba bir tık üst model dediğiniz hangileri
Kanka, AMD DLSS'ini buldum ve işe yarıyor.Mesela rtx 2070, 1080 ti eski ama ucuza uygun bulursanız çok iyi. Ve üst modeller.
Doğrudur bende cyberpunk takıldım. En alttaki ölçeklendirme kapattım. Ortaya çektim ayarları yani ultranın 1 tık altı yaptım. Ama düşük hiç bırakmadım. 60 fps i yakaladım iyi kötü.Kanka, AMD DLSS'ini buldum ve işe yarıyor.
AMD Ne Yaptın? | SDN Forum (shiftdelete.net)
Çoktan aldım bile ?@Utku92, 1080 almaya çalışın.
Kanka GTX 1080 ile kaç FPS alıyorsun Cyberpunk'ta.Doğrudur bende cyberpunk takıldım. En alttaki ölçeklendirme kapattım. Ortaya çektim ayarları yani ultranın 1 tık altı yaptım. Ama düşük hiç bırakmadım. 60 fps i yakaladım iyi kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoktan aldım bile ?
Atarım görsel. ?Kanka GTX 1080 ile kaç FPS alıyorsun Cyberpunk'ta.
TamamAtarım görsel. ?
Evet 1MB altında olsun resimler.Minimum 53, Maksimum 60 görüyor. Resim yükleyeceğim lakin sen nasıl attın resim boyutlarını mı küçülttün site kabul etmiyor.
Kanka FideletyCas'ı açsana. Çalışıyor mu diye bak? Çalışıyorsa efsane olur.
Ben resimleri .jpg'ye çevirip öyle atıyorum.Minimum 53, Maksimum 60 görüyor. Resim yükleyeceğim lakin sen nasıl attın resim boyutlarını mı küçülttün site kabul etmiyor.
Bir bakayım.Kanka FideletyCas'ı açsana. Çalışıyor mu diye bak? Çalışıyorsa efsane olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben resimleri .jpg'ye çevirip öyle atıyorum.