GTA'nın Yapımcılarından Western Şovu

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
GTA oyunlarıyla tanınan Rockstar firması, yeni bir yapım üzerinde çalışıyor. Western tarzında olan bu oyunun ilk resimleri yayınlandı.

Silah kullanılan aksiyon oyunları konusunda kendilerine özel bir yer edinen Rockstar bir süredir, yeni bir yapım üzerinde çalışıyordu. GTA serinin de yapımcısı olan firma, bu sefer modern çete savaşları yerine Western döneminin kovboylarını anlatan bir oyun yapıyor.
red1258209218.jpg

Karakter Clint Eastwood'a oldukça benziyor
Red Dead Redemption adlı yapım 2010 yılının ilk çeyreğinde piyasada olacak. Yayınlanan yeni ekran görüntüleri grafik kalitesiyle dikkat çekiyor. Outlaws ile başlayan film tarzındaki Western oyunlarına yeni bir örnek gelecek gibi.
red11258209349.jpg

Grand Theft Horse
:: Western temalı oyunları seviyor musunuz?​

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
PS2 de western konulu bir oyun oynamıştım harikaydı..Zaten western filmlerini seven birisi olarak oyuna ısınmakta zorlanmamıştım.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
PC ye gelmeyecek sanırım. sitesinde sadece psp ps3 ve xbox logoları var...

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Rockstar Games yapıyorsa eğer zaten o oyunda kalite vardır. GTA 4'ü çok severek oynamıştım. Bu oyun da güzel bir oyuna benziyor...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İnşaallah pcye çıkar gta 4ünkine benziyor grafikler ama olsun gta 4 te kocaman bir şehir vardı belkide ondan kasıyordu bu büyük ihtimal yamalarıyla beraber fazla kasmaz pcde diye düşünüyorum inşaallah gelir resimlerini beğendim.

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bende başlığı gta yağımcılarına western şoku diye okudum :D
tövbe tövbe

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Bu oyunu oynamak istiyorum çok güzele benziyor :) Nasıl bekliycem şimdi ya

-mert

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yılandan bile nefret etmioyurm şu topoş kovboylardan nefret ettiğim kadar :)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Grafikler harika bu tip vahşi batı oyunlarını pek tutmam ama işin içinde rockstar varsa harika olacağından eminim. Fakat genelde vahşi batı oyunlarında grafik sıkıntısı vardı eğer oyunda resimdek gibiyse alabilirim :)

SaykoArt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Western temasını sevdiğimden oyununu da severim gelsin bakalım görelim Grand Theft Horse bu arada bu isim oyuna süper gider.. :))

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Püü...

Babam görmesin bunu. Adamın vahşi batıya karşı bir fantezisi var, pazar günleri sabahtan öğlene kadar kovboy filmi izliyoruz.

Konu da hep aynıdır ha. Güzel bir kız, asabi. Kovboy vardır, şef vardır, Kızılderililer vardır. Bunlar süvarilerin kalesine gitmeye çalışırlar. Yolda Kızılderililerle çatışırlar.

ilhanseven1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vahşi batı oyunu arayanlara Call of Jaurez isimli oyunu tavsiye edebilirim. Grafikler son derece güzel ve sistemi yormuyor. Oyunu film gibi yapmışlar. sabah oturdum başına akşam bitirdim :D