Merhaba arkadaşlar ben geçen gün gta vc oyununu kurdum.
Görev yapıyordum "C" noktası açıldı.
"C" noktasına görevi almak için gittim ama "C" noktasına girince "gta_vc.exe çalışmayı durdurdu" diyo...
Ne yapabilirim???
Adamın belki sistemi kaldırmıyor belki kendisi klasik oyun seviyor belki Gta Vice City oynamaya programlanmıştırVice City Mi Kaldı Bu Devirde Kardeş. Git IV Oyna.![]()
Adamın belki sistemi kaldırmıyor belki kendisi klasik oyun seviyor belki Gta Vice City oynamaya programlanmıştır![]()
Neyse konuyu açan arkadaşa tavsiyem gidip bir cd ciye vereceğin para ile bu oyunun orjinali aynı fiyatta gidip orjinalini al yok benim o kadar param falan dersen sen bilirsin o zaman başka bir Crack dene tavsiyesini ben vermeyeceğim![]()
Oyun Rip lemek moda olduğu için herkes oyun ripliyor. Yani oyunun bozuk fırat arkadaşım. Git 10 dolar ver de oyunu satın al
http://store.steampowered.com/app/12110/
Not: Girebilmek için yaşını 18 den yukarı yap bari![]()
7.5 dolara nerden aldın ?GTA IV'ü 7.5, FIFA 12'yi 10 dolara aldım yazık günahtır GTA Vice City için 10 dolar verilir mi![]()
GTA IV'ü 7.5, FIFA 12'yi 10 dolara aldım yazık günahtır GTA Vice City için 10 dolar verilir mi![]()
Hocam bana Steam demeAmazon.com da sürekli oyun kampanyaları oluyor, başka bir forum sitesinde steam kampanyaları diye bir bölüm var orada sürekli paylaşılıyor. SDN'de de açsak mı steam kampanyaları konusunu![]()
Devam ediyorsa bende alırımarkadaş bu kampanyalar hala var mı? gta için veririm ben o parayı, şu anda indirme listemde indireceğime veririm 7.5$
arkadaş bu kampanyalar hala var mı? gta için veririm ben o parayı, şu anda indirme listemde indireceğime veririm 7.5$
7.5 değil 5.43 dolara almışım, yanlış hatırlıyormuşum , baktım şu an 19.99 dolar. FIFA 12 de 20 dolar şu an
Ortak alınırsa alınır yoksa pahalı ya. Ben de oyun kampanyaları bölümü talep ediyorum
Peki iş nasıl yürüyor? Satın aldıktan sonra sana bir kod mu veriyorlar?
Origin ve Steam diye büyük 2 program var. Oyunlar genelde ya originde çalışır ya da steamde. Sana serial veriliyor, o seriali origin veya steam programlarına ekliyorsun, onlar otomatik olarak indirip yüklüyorlarSteam üzerinden arkadaşlarınla oyun takası yapabiliyorsun. Güzel sistemleri var adamların
![]()
Ben aynı sorunu gta vice citynin zombi versiyonu olan gta long nıghta alıyorum bu arada gta 4 hiç önermem hiç sevmedim gta 4 oynıycama kuş bakışı gta 2 gta 1 oynarım ama eğer bu sorunu düzeltemiyosan gtanın en sevilen serisi san andreası öneririm hem harita büyüklüğü hemde oynayış tarzı hepsinden güzel bu arada gta vice citynin orjinal oyununu artık bulucağnı pek sanmıyorum yurt dışından getirttirilebilir anca.