GTA Vice City Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan firat_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

firat_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben geçen gün gta vc oyununu kurdum.
Görev yapıyordum "C" noktası açıldı.
"C" noktasına görevi almak için gittim ama "C" noktasına girince "gta_vc.exe çalışmayı durdurdu" diyo...
Ne yapabilirim???

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Oyunu orjinal olarak oynamayı deneyebilirsin.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Merhaba arkadaşlar ben geçen gün gta vc oyununu kurdum.
Görev yapıyordum "C" noktası açıldı.
"C" noktasına görevi almak için gittim ama "C" noktasına girince "gta_vc.exe çalışmayı durdurdu" diyo...
Ne yapabilirim???

Vice City Mi Kaldı Bu Devirde Kardeş. Git IV Oyna. (:

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vice City Mi Kaldı Bu Devirde Kardeş. Git IV Oyna. (:
Adamın belki sistemi kaldırmıyor belki kendisi klasik oyun seviyor belki Gta Vice City oynamaya programlanmıştır :D
Neyse konuyu açan arkadaşa tavsiyem gidip bir cd ciye vereceğin para ile bu oyunun orjinali aynı fiyatta gidip orjinalini al yok benim o kadar param falan dersen sen bilirsin o zaman başka bir Crack dene tavsiyesini ben vermeyeceğim :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar heyeacan yapıp birbirinize laf demeyin boşuna :D

Bu fırat kardeşimizin konuları malesef hep böyle. Ortaya bir soru atıyor. konu açıyor. sonra cevaplarla ilgilenmiyor. puff yok olmuş. İsterseniz açtığı konuları bir inceleyin görüceksiniz. Bu sebepten ben artık kendisinin samimiyetine ve konulardaki ciddiyetine inanmadığım için konularında sadece şakayla karışık cevap veriyorum. Sizde cevap yazarken aklınızda bulunsun istedim.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Oyun Rip lemek moda olduğu için herkes oyun ripliyor. Yani oyunun bozuk fırat arkadaşım. Git 10 dolar ver de oyunu satın al :)
http://store.steampowered.com/app/12110/

Not: Girebilmek için yaşını 18 den yukarı yap bari :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Adamın belki sistemi kaldırmıyor belki kendisi klasik oyun seviyor belki Gta Vice City oynamaya programlanmıştır :D
Neyse konuyu açan arkadaşa tavsiyem gidip bir cd ciye vereceğin para ile bu oyunun orjinali aynı fiyatta gidip orjinalini al yok benim o kadar param falan dersen sen bilirsin o zaman başka bir Crack dene tavsiyesini ben vermeyeceğim :)

GTA'nın Üstten Görünümlü Oyunu Vardı . Git Onu Oyna Arkadaşım Sen. Hiç Bi Sorun Olmaz. :P Windows 95 de bile çalıştırır :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION] Hocam sana katılıyorum yazdıkların konusunda.

Ne zaman konu açsa, konusuna cevap verdiğini görmedim.Ciddiye almayın bence.

Zaten bilgisayarı ne yapsa konu açıyor kardeşimiz.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu 7. mesaj ve en az 3 tavsiye gelmiş. Adamdan ne olumlu ne olumsuz cevap yok. (online olduğu halde)
Adam konusuyla ilgilenmiyor arkadaşlar. Yormayın kendinizi :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Amazon.com da sürekli oyun kampanyaları oluyor, başka bir forum sitesinde steam kampanyaları diye bir bölüm var orada sürekli paylaşılıyor. SDN'de de açsak mı steam kampanyaları konusunu :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
GTA IV'ü 7.5, FIFA 12'yi 10 dolara aldım yazık günahtır GTA Vice City için 10 dolar verilir mi :D

arkadaş bu kampanyalar hala var mı? gta için veririm ben o parayı, şu anda indirme listemde indireceğime veririm 7.5$

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Amazon.com da sürekli oyun kampanyaları oluyor, başka bir forum sitesinde steam kampanyaları diye bir bölüm var orada sürekli paylaşılıyor. SDN'de de açsak mı steam kampanyaları konusunu :)
Hocam bana Steam deme :D Kredi kartım yok :D
Ama Steam'da oyunlarım var.Bu arada Amazon'dan kredi kartı dışında alışveriş yapabilir miyiz ?

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaş bu kampanyalar hala var mı? gta için veririm ben o parayı, şu anda indirme listemde indireceğime veririm 7.5$
Devam ediyorsa bende alırım :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

7.5 değil 5.43 dolara almışım, yanlış hatırlıyormuşum , baktım şu an 19.99 dolar. FIFA 12 de 20 dolar şu an :)
Kredi kartı sorun değil hocam, siz havale edersiniz biz alırız gerekirse :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
7.5 değil 5.43 dolara almışım, yanlış hatırlıyormuşum , baktım şu an 19.99 dolar. FIFA 12 de 20 dolar şu an :)

Ortak alınırsa alınır yoksa pahalı ya. Ben de oyun kampanyaları bölümü talep ediyorum :)

Peki iş nasıl yürüyor? Satın aldıktan sonra sana bir kod mu veriyorlar?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ortak alınırsa alınır yoksa pahalı ya. Ben de oyun kampanyaları bölümü talep ediyorum :)

Peki iş nasıl yürüyor? Satın aldıktan sonra sana bir kod mu veriyorlar?

Origin ve Steam diye büyük 2 program var. Oyunlar genelde ya originde çalışır ya da steamde. Sana serial veriliyor, o seriali origin veya steam programlarına ekliyorsun, onlar otomatik olarak indirip yüklüyorlar :) Steam üzerinden arkadaşlarınla oyun takası yapabiliyorsun. Güzel sistemleri var adamların :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Origin ve Steam diye büyük 2 program var. Oyunlar genelde ya originde çalışır ya da steamde. Sana serial veriliyor, o seriali origin veya steam programlarına ekliyorsun, onlar otomatik olarak indirip yüklüyorlar :) Steam üzerinden arkadaşlarınla oyun takası yapabiliyorsun. Güzel sistemleri var adamların :)

Hmmm ben ayrı program kurulmasını istemem ya, satın alır yine korsan kurarım :D
Ama online oynamak için mecbur steamdan kuracağız heralde :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yok hocam bu programlar sistemi rahatsız eden programlar değil 3-5 megabaytlık birşey, bir oyun satın alın, daha da korsan oyunun yüzüne bakmazsınız size o kadar söyleyeyim :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tamam hocam verdiğin bilgiler için teşekkürler. Fifa Pes Cod Battlefield Crysis Farcry Assassins Creed oyunlarında kampanya olursa konu açıp beni de etiketlemenizi rica ederim :D

Ya da şu diğer forum diye bahsettiğin forumu öğrenelim :)

berke576

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aynı sorunu gta vice citynin zombi versiyonu olan gta long nıghta alıyorum bu arada gta 4 hiç önermem hiç sevmedim gta 4 oynıycama kuş bakışı gta 2 gta 1 oynarım ama eğer bu sorunu düzeltemiyosan gtanın en sevilen serisi san andreası öneririm hem harita büyüklüğü hemde oynayış tarzı hepsinden güzel bu arada gta vice citynin orjinal oyununu artık bulucağnı pek sanmıyorum yurt dışından getirttirilebilir anca.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ben aynı sorunu gta vice citynin zombi versiyonu olan gta long nıghta alıyorum bu arada gta 4 hiç önermem hiç sevmedim gta 4 oynıycama kuş bakışı gta 2 gta 1 oynarım ama eğer bu sorunu düzeltemiyosan gtanın en sevilen serisi san andreası öneririm hem harita büyüklüğü hemde oynayış tarzı hepsinden güzel bu arada gta vice citynin orjinal oyununu artık bulucağnı pek sanmıyorum yurt dışından getirttirilebilir anca.

Ahahaha :D Berke güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup::w00t:Arkadaşlar ben geçen gün Gta VC City Ölüler şehri yamasını indirdim yama çalışmıyor artık Gta vice city de oynuyamıom cevaplarsanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gta vice city de görev yok ama oyun daha bitmedi ne yapmalıyım