GTA V PSN den indirme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan epzq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar oyunu PSN üzerinden satın aldım fakat oyunu indirmede sorunlar yaşıyorum. %21 lik bir kısmı dolduktan sonra indirmeyi başa aldı.Bende iptal edip tekrar indirdim %50 yi geçti tekrar başa aldı.Bu sorun sizde de varmı.
İnternetten kaynaklandığını sanmıyorum.Battlefield 3 ü indirirken %98 de kaldı Modeme res atıp tekrar devam ettim.Yoğunluktan olabilirmi acaba ?
Saniyede 1 MB indiriyor. 18 GB lık oyun 5 saatte indirmesi gerekiyordu dün 7 saatte indiremedi.Başa alıp durdu.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Serverlarla ilgili bi sıkıntı olabilir genelde herkes PS Storedan aldıgı için bende Uncharted 3 böyle bi sorun yaşamıstım 3 defa indirmek zorunda kalmıstım sonunda düzelmişti .En kötü yanıda Playstation destekten kimse yardımcı olmuyor böyle durumlarda ne twitter hesapları nede mail ile cevap bile vermiyorlar. Tekrar tekrar dene düzelecektir.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Serverlarla ilgili bi sıkıntı olabilir genelde herkes PS Storedan aldıgı için bende Uncharted 3 böyle bi sorun yaşamıstım 3 defa indirmek zorunda kalmıstım sonunda düzelmişti .En kötü yanıda Playstation destekten kimse yardımcı olmuyor böyle durumlarda ne twitter hesapları nede mail ile cevap bile vermiyorlar. Tekrar tekrar dene düzelecektir.

Hocam içimi rahatlattın ya.Ama kafama bişey takıldı şimdi bu PSN den oyun indirmeye limit geldi ya.Aynı oyunu en az 2 kez indirebilirsin diye.Sorun olmaz inşallah.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hocam içimi rahatlattın ya.Ama kafama bişey takıldı şimdi bu PSN den oyun indirmeye limit geldi ya.Aynı oyunu en az 2 kez indirebilirsin diye.Sorun olmaz inşallah.
Olmaması lazım çünkü sistemde illaki onlar görüyordur tam indiremedigini hata oldugunu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tamamını 10 kusur saatte indirip yuklerken sorun cıktı. sorun kodu 80029564. musteri hizmetleriyle gorustum. yapabilecegimiz birsey yok diyorlar. birkac gun bekleyip yeniden deneyin deniliyor. sinirim bozuldu install ekranında heyecanla beklerken error verince. bundan sonra xbox tan şaşmam.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
dün indirmeye başladım %30 da duraklatıp PS3 ü kapattım.İnternet hızım bayağı düşmüştü.Bu gün akşam kaldığım yerden tekrar denicem (eğer devam ederse).