- Konuyu başlatan
zhrkvkzero77
Asistan
Peki SSD yerine işlemci alsaydım düzelirmiydi?İşlemcinizi de değiştirmelisiniz. Bu sorun işlemci ve depolama birimi yüzünden oluyordu , depolama sorunu düzeldiğine göre sıra işlemcide.
Peki SSD yerine işlemci alsaydım düzelirmiydi?İşlemcinizi de değiştirmelisiniz. Bu sorun işlemci ve depolama birimi yüzünden oluyordu , depolama sorunu düzeldiğine göre sıra işlemcide.
Ekran kartını GTA 5 için önerdiler ekran kartından olacağını zannetmiyorumBence ekran kartın dan çünkü grafikleri ekran kartı işliyor
SSD'yi zaten aldım ama sorun düzelmedi ben onu soruyorumİşlemciniz zayıf kalmış yükseltip ssd alırsanız sorun düzelir.
İşlemcinizde zayıf benim eski işlemciyle takır takır oynatıyodu yeni ye geçtim altıydı bu sorunu yaşıyodum.SSD'yi zaten aldım ama sorun düzelmedi ben onu soruyorum![]()
Hayır bu sefer işlemci komutları hızlı okuyacak fakat kaplamalar yavaş geleceği için aynı sorun olacaktı. Denge olması gerekiyor ikisi arasında.Peki SSD yerine işlemci alsaydım düzelirmiydi?
R7 240 akıcı biçimde 720p çözünürlükte oynatıyor.Ekran kartını GTA 5 için önerdiler ekran kartından olacağını zannetmiyorum
peki hangi işlemciyi önerirsiniz? anakartı değiştirmelimiyim?İşlemcinizde zayıf benim eski işlemciyle takır takır oynatıyodu yeni ye geçtim altıydı bu sorunu yaşıyodum.
Xeon E5450 Aliexpres den çok uygun fiyata bulabilirsiniz ama gelmesi zaman alır.peki hangi işlemciyi önerirsiniz? anakartı değiştirmelimiyim?
Sizce benim sistemim o kadar kötü mü? Yoksa azaltmak için yapılabilecek bir düzeltme var mı?Hayır bu sefer işlemci komutları hızlı okuyacak fakat kaplamalar yavaş geleceği için aynı sorun olacaktı. Denge olması gerekiyor ikisi arasında.
R7 240 akıcı biçimde 720p çözünürlükte oynatıyor.
türkiyeden istiyorum anakartla beraber değiştirirsem çok tutar mı?Xeon E5450 Aliexpres den çok uygun fiyata bulabilirsiniz ama gelmesi zaman alır.
Sizce benim sistemim o kadar kötü mü? Yoksa azaltmak için yapılabilecek bir düzeltme var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
türkiyeden istiyorum anakartla beraber değiştirirsem çok tutar mı?
hocam anakartı değiştirmeli miyim?Mallesef Türkiyede üretilmiyo artık ama sahibinden de bulabilirsiniz Xeon işlemciyi
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yine iyisiniz buldum bi tane gayet ucuz fiyatı.
Yok tak çalışır bu rahat olun anakart değişimine gerek yoktur.hocam anakartı değiştirmeli miyim?
hayır hocam bu anakartla uyumlu olduğunu biliyorum ama anakart eski gibi hem anakartı hem işlemciyi değiştirmek çok tutar mı?Yok tak çalışır bu rahat olun anakart değişimine gerek yoktur.
Yeni anakart da mı alacaksınız peki.hayır hocam bu anakartla uyumlu olduğunu biliyorum ama anakart eski gibi hem anakartı hem işlemciyi değiştirmek çok tutar mı?