GTA-I9300 Şarj Sorunu

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, Samsung Galaxy SIII markalı telefonumu şarj ederken sorun yaşamıyorum fakat malumunuz ki samsung a şarj dayanmıyor... telefonu şarja takıp şarj esnasında kullanmak durumundayım. Fakat şarja takıp kullanmaya başladığımda örneğin yüzde 17 şarj varsa bu 2 dakika sonra 16 ya 2 dakika sonra 15 e düşüyor ki işin garip yanı bu şarja iken oluyor yani telefonumu şarj esnasında kullandığım zaman şarj olmak yerine şarjı düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar, Samsung Galaxy SIII markalı telefonumu şarj ederken sorun yaşamıyorum fakat malumunuz ki samsung a şarj dayanmıyor... telefonu şarja takıp şarj esnasında kullanmak durumundayım. Fakat şarja takıp kullanmaya başladığımda örneğin yüzde 17 şarj varsa bu 2 dakika sonra 16 ya 2 dakika sonra 15 e düşüyor ki işin garip yanı bu şarja iken oluyor yani telefonumu şarj esnasında kullandığım zaman şarj olmak yerine şarjı düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?
Kusura bakmayın GT yazacaktım GTA yazmışım konuyuda telefondan açtım zaten iarjım 17 di şarja takıp kullanmaya başladığımda şu an şarja olmasına rağmen yüzde 14 e düştü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Oncelikle sarj cihazini değiştir

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunu ben defalarca yaşadım.
Şarj cihazını değiştirmelisin.

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu sorunları çok gördüm okudum yaşadım falan filan. Ama bunları Samsung müşteri hizmetlerine anlatınca yok öyle bişi biz de kullandık hiç bir sorun yok taş gibi telefon diyip başlarından attılar :)

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sabah kalktığımda telefon 7 saattir hala şarj olmamıştı..! inanamıyorum ya :) çakma adaptör falanda değil hatta adaptörünü dün değiştirdim zaten adaptör zaten allaha emanet çalışıyordu ara kablosunu damı değiştirmem gerekir ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
sabah kalktığımda telefon 7 saattir hala şarj olmamıştı..! inanamıyorum ya :) çakma adaptör falanda değil hatta adaptörünü dün değiştirdim zaten adaptör zaten allaha emanet çalışıyordu ara kablosunu damı değiştirmem gerekir ?

Kabloyla beraber degistir tabi