Merhabalar, Samsung Galaxy SIII markalı telefonumu şarj ederken sorun yaşamıyorum fakat malumunuz ki samsung a şarj dayanmıyor... telefonu şarja takıp şarj esnasında kullanmak durumundayım. Fakat şarja takıp kullanmaya başladığımda örneğin yüzde 17 şarj varsa bu 2 dakika sonra 16 ya 2 dakika sonra 15 e düşüyor ki işin garip yanı bu şarja iken oluyor yani telefonumu şarj esnasında kullandığım zaman şarj olmak yerine şarjı düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kusura bakmayın GT yazacaktım GTA yazmışım konuyuda telefondan açtım zaten iarjım 17 di şarja takıp kullanmaya başladığımda şu an şarja olmasına rağmen yüzde 14 e düştüMerhabalar, Samsung Galaxy SIII markalı telefonumu şarj ederken sorun yaşamıyorum fakat malumunuz ki samsung a şarj dayanmıyor... telefonu şarja takıp şarj esnasında kullanmak durumundayım. Fakat şarja takıp kullanmaya başladığımda örneğin yüzde 17 şarj varsa bu 2 dakika sonra 16 ya 2 dakika sonra 15 e düşüyor ki işin garip yanı bu şarja iken oluyor yani telefonumu şarj esnasında kullandığım zaman şarj olmak yerine şarjı düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?