Gta destek

karakusismet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
•Merhabalar , yeni bilgisayar aldım, simdide gta v almam lazım steam dışında, başka bir siteden de alırsam online oynayabilir miyim arkadaşlarımla,
•Gta v daha uygun alabileceğimiz guvenilebilir site var mı?

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
•Merhabalar , yeni bilgisayar aldım, simdide gta v almam lazım steam dışında, başka bir siteden de alırsam online oynayabilir miyim arkadaşlarımla,
Forumda korsan konu açmak yasaktır gidip maalesef Epic Games'ten yada Steam'den alacaksınız . Benimde GTA V kaldıran pc'im var maalesef oyunlara yatıcaracak param olmadığı için oynayamıyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada zamanında Epic Games bedava vermişti öyle bir hesap bulabilirsiniz 2. El satış yapan sitelerde .

karakusismet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Forumda korsan konu açmak yasaktır gidip maalesef Epic Games'ten yada Steam'den alacaksınız . Benimde GTA V kaldıran pc'im var maalesef oyunlara yatıcaracak param olmadığı için oynayamıyorum .
Korsan oyun gibi bir şey demedim , başka siteden alırsam steam kullanıcılarıyla online oynayabilir miyim diye sordum

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Epic Games ücretsiz vermişti, satan kişilerden ucuza alabilirsiniz.