TheAgenT
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Böyle bir özellik varya, cidden geliştirilebilir ama şöyle birşey yaptım yorumlarsanız sevinirim..
Sağol kankaKardeşim eline emeğine sağlık çok güzel bir çalışma.
Hiç sorma kankaHangi kafayla yaptın acaba merak ediyorum.
Sağol kanka tiktok'a atılıyo dimi deniyeyimAbi çok iyi lan izlerken farklı bi seviyeye çıkıyosun. Cidden bu serilere devam et tiktoğa felan at tutar aga mükemmel ya
Seslendirme 10 numara olmuş ama daha güzel senaryo yazılabilirdi Elinize sağlık.Böyle bir özellik varya, cidden geliştirilebilir ama şöyle birşey yaptım yorumlarsanız sevinirim..
Sağol kanka biraz basit oldu evet ?Seslendirme 10 numara olmuş ama daha güzel senaryo yazılabilirdi Elinize sağlık.
Tamam kankaTiktok a atma kopyalalrlar aman ha
Hobi olarak yapıyorum zaten bide buna bakYol yakınken bırak bu işi sana göre değil.
Şaka yapıyorum dostum başarılarının devamını dilerim.Hobi olarak yapıyorum zaten bide buna bak
Sağol kankaŞaka yapıyorum dostum başarılarının devamını dilerim.
Tamam kanka, filmin ismini mi etiket olarak?Dostum Tiktoğa attın videonun üstüne etiketini bırakmayı unutma.
Yok bro kendi youtube kanalını ekrana yazki çalınca bile reklamın olsun.Tamam kanka, filmin ismini mi etiket olarak?
Tiktokda sakın paylaşim deme kendini heba edersin. İnternetten çeşitli kurgular bulup yapabilirsin gayet güzel olmuş önerim dizi gibi yap part 1 part 2 gibi bak Paint Terk bunun gibi komik şeyler yapıp deli gibi paralar kazanıyor dediğim gibi part 1 part 2 part 3 ... şeklinde yapmalısın