Gta 5 PS3

KuzeyTekinoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Selamlar
1-Ben Ps3'te Gta5 oynuyorum (hikaye modu) oyunda kimi görsem en az 10M parası var ben nasıl kasabilirim okadar para?
2-İstediğim arabaları, evleri garajları nasıl ve ne zaman alabilirim?
3-yeni araba aldığımda arabaya kaybettiğimde veya araba patladığında tekrar garaja geliyor mu? geliyorsa nasıl geliyor?
Bunları cevaplarsanız çok sevinirim :)

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Selamlar
1-Ben Ps3'te Gta5 oynuyorum (hikaye modu) oyunda kimi görsem en az 10M parası var ben nasıl kasabilirim okadar para?
2-İstediğim arabaları, evleri garajları nasıl ve ne zaman alabilirim?
3-yeni araba aldığımda arabaya kaybettiğimde veya araba patladığında tekrar garaja geliyor mu? geliyorsa nasıl geliyor?
Bunları cevaplarsanız çok sevinirim :)
hikaye modunda kimde para var ?

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
hikaye modunda kimde para var ?
1-)Hikaye modunda baskalari yok 3 ana karakter var senin bahsettigin online mod,genelde %90 hile oyundakiler bende hilesiz oynamaya çalışıyorum ama hileciler swden atiyor zaten sw az kisi.
2-)Tam hatırlamıyorum ama bir tane araba bir gorev veya belli bir seviye ile alınıyor ama paran oldugu surece alabilirsin bence.
3-)Araba patladığında eger internetten kendi paranla aldıysan sigorta şirketini ariyip araba geliyordu sanirim garajda ise de telefon ile yanina cagribiliyordun.Zaten bunlar klasik oyun konuları anlamadığın yer olursa çekinmeden sorabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler etiket attigin için beni ilk defa konuya etiketledi birisi.?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada konu sahibini değilse diğer arkadaşa yanıtlaya tıklamışım bu seferlik mazur görün ?
@KuzeyTekinoğlu
@WindStone35