Gta 5 kurulum ile ilgili bir sorun

bisti5596

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar gta 5 kurulumu ile ilgili bir sorun yaşıyorum oyunun reloaded sürümünü indirdim masaüstü bilgisayarıma orda çalışmıyacağını biliyordum laptopum yazlıkta olduğundan bir günlüğüne masaüstü bilgisayarımı açık bırakıp gta5 i indirdim harddisklede kendi laptopuma attım fakat kurulumda hata alıyorum bir türlü kurmuyor oyunu dedim oyundamı hata var diye düşündüm masaüstü bilgisayarımda kurmaya çalıştım kurdum ama sistemi çok kötü olduğu için oyunu açamadı hataların fotolarınıda çektim onlarıda yükleyeceğim şimdiden teşekkür ederim.
.Ekli dosyayı görüntüle 13220Ekli dosyayı görüntüle 13221.Ekli dosyayı görüntüle 13220
(edit) ilk baştada bir hata veriyor ama onunu fotosunu bir türlü yükliyemedim arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 13220

senato34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu hatayı alıyorum bir yolu yok mu arkadaşlar 3 defadır iso dosyası indiriyorum totalde 150 gb indirme gerçekleşti her defasında hatalı oluyor sağlıklı bir şekli yok mudur bunun ? ne hevesle indirdik bizden kaynaklı olmayan bir nedenden ötürü oyunu kuramıyoruz :(

boranztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamin evine gelip parasini emegini calmakla korsan oyun kurmanin bir farki yoktur orjinal alin sorunsuz sekilde oynayin