GTA 5 failed initialization please reboot and restart the game hatası

emre27834

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Hocamın dediği gibi yapmanızda fayda var
Yoksa kısır bir şekilde sürekli şunu dene bunu yap diyeceğiz.
şuan silip yeniden yüklemeyi başlatıcam eğer sorun çözülmezse windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum

emre27834

Asistan
Reaksiyon puanı
15
dediğiniz gibi silip yükledim orj ayarlarıyla girdim hata verdi sonra çıkıp ayarları en düşüğe getirdim yine hata verdi şimdi napmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun ekran kartımda olabilir mi acaba? umarım değildir ama öyleyse de nasıl anlarım

Son düzenleme:

alllgo19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğiniz gibi silip yükledim orj ayarlarıyla girdim hata verdi sonra çıkıp ayarları en düşüğe getirdim yine hata verdi şimdi napmam lazım

sorun ekran kartımda olabilir mi acaba? umarım değildir ama öyleyse de nasıl anlarım
dx 11i 10 yapıp dene

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
benim sistem düşük diye bu hata çözülmüyor galiba bilmiyorum neyse yapacak bir şey yok oynamam çok çok
Dostum sende oluşan sorun bana en başından beri işletim sistemi kaynaklı geldi. Arka taraflada olmaması gereken bir sıkıntı olabilir. Sana denetmediğimiz şey kalmadı. Ya sen yapmadın bunları ama yaptığını söylüyorsun, ya da gerçekten işletim sisteminde bozuk bazı kısımlar var. Eğer zamanın bolsa sıfır bir windows 10 kurulumu yap, bu sorun başka oyunlarda da karşına çıkabilir zira.

emre27834

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Dostum sende oluşan sorun bana en başından beri işletim sistemi kaynaklı geldi. Arka taraflada olmaması gereken bir sıkıntı olabilir. Sana denetmediğimiz şey kalmadı. Ya sen yapmadın bunları ama yaptığını söylüyorsun, ya da gerçekten işletim sisteminde bozuk bazı kısımlar var. Eğer zamanın bolsa sıfır bir windows 10 kurulumu yap, bu sorun başka oyunlarda da karşına çıkabilir zira.
Oyunlar d diskinde zaten windows 10u baştan kurulum yapıp denesem olur mu ki acaba son çare o kaldı

Bide ben performans için ayarlarıyla falan oynadım arka plan uygulamalarını vs. Kapadım odaklanma yardımıymış xboxmuş falan