- Konuyu başlatan
şuan silip yeniden yüklemeyi başlatıcam eğer sorun çözülmezse windows 7'ye geçmeyi düşünüyorumHocamın dediği gibi yapmanızda fayda var
Yoksa kısır bir şekilde sürekli şunu dene bunu yap diyeceğiz.
şuan silip yeniden yüklemeyi başlatıcam eğer sorun çözülmezse windows 7'ye geçmeyi düşünüyorumHocamın dediği gibi yapmanızda fayda var
Yapıp yapabileceğin en yanlış ve gereksiz şey olur.şuan silip yeniden yüklemeyi başlatıcam eğer sorun çözülmezse windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum
daha az gereksinimli ve daha çok performans verir diye demiştimYapıp yapabileceğin en yanlış ve gereksiz şey olur.
dediğiniz gibi silip yükledim orj ayarlarıyla girdim hata verdi sonra çıkıp ayarları en düşüğe getirdim yine hata verdi şimdi napmam lazımHocamın dediği gibi yapmanızda fayda var
sorun ekran kartımda olabilir mi acaba? umarım değildir ama öyleyse de nasıl anlarımHocamın dediği gibi yapmanızda fayda var
dx 11i 10 yapıp denedediğiniz gibi silip yükledim orj ayarlarıyla girdim hata verdi sonra çıkıp ayarları en düşüğe getirdim yine hata verdi şimdi napmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun ekran kartımda olabilir mi acaba? umarım değildir ama öyleyse de nasıl anlarım
10 yaptım 10.1 yaptım 11 yaptım hepsinde sonuç aynı maalesefdx 11i 10 yapıp dene
10 yapınca olması lazım normalde ben de aynı hatayı almıstım yaptım oldu 750 ti ekran kartım10 yaptım 10.1 yaptım 11 yaptım hepsinde sonuç aynı maalesef
benim sistem düşük diye bu hata çözülmüyor galiba bilmiyorum neyse yapacak bir şey yok oynamam çok çok10 yapınca olması lazım normalde ben de aynı hatayı almıstım yaptım oldu 750 ti ekran kartım
Dostum sende oluşan sorun bana en başından beri işletim sistemi kaynaklı geldi. Arka taraflada olmaması gereken bir sıkıntı olabilir. Sana denetmediğimiz şey kalmadı. Ya sen yapmadın bunları ama yaptığını söylüyorsun, ya da gerçekten işletim sisteminde bozuk bazı kısımlar var. Eğer zamanın bolsa sıfır bir windows 10 kurulumu yap, bu sorun başka oyunlarda da karşına çıkabilir zira.benim sistem düşük diye bu hata çözülmüyor galiba bilmiyorum neyse yapacak bir şey yok oynamam çok çok
Oyunlar d diskinde zaten windows 10u baştan kurulum yapıp denesem olur mu ki acaba son çare o kaldıDostum sende oluşan sorun bana en başından beri işletim sistemi kaynaklı geldi. Arka taraflada olmaması gereken bir sıkıntı olabilir. Sana denetmediğimiz şey kalmadı. Ya sen yapmadın bunları ama yaptığını söylüyorsun, ya da gerçekten işletim sisteminde bozuk bazı kısımlar var. Eğer zamanın bolsa sıfır bir windows 10 kurulumu yap, bu sorun başka oyunlarda da karşına çıkabilir zira.
Bide ben performans için ayarlarıyla falan oynadım arka plan uygulamalarını vs. Kapadım odaklanma yardımıymış xboxmuş falanDostum sende oluşan sorun bana en başından beri işletim sistemi kaynaklı geldi. Arka taraflada olmaması gereken bir sıkıntı olabilir. Sana denetmediğimiz şey kalmadı. Ya sen yapmadın bunları ama yaptığını söylüyorsun, ya da gerçekten işletim sisteminde bozuk bazı kısımlar var. Eğer zamanın bolsa sıfır bir windows 10 kurulumu yap, bu sorun başka oyunlarda da karşına çıkabilir zira.