GTA 4 oynayanlar yardımınıza ihtiyacım var

joker05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
gta 4 de internet kafeye gittim lovemeet diye bir arkadaş bulma sitesinde benim adamında olduğunu farkettim girdim okudum ama şok oldum sexuality bölümünde gay yazıyordu bunu değiştirmenin bir yolu varmı adamı nasıl normal erkek yapabilirim sırf bu yüzden oyunu oynayasım gelmiyo gerçekten bi yardım eli uzatın :(

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ahaha :D Tam capslik :D Sen Gay Tony oynuyorsun galiba :D Hem o kadarda kötü birşey değil canım saygı duymak gerekir :D

Romaniko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gta TBOGT ile felan alakası yok. Niko'nun lovemeet sitesinde öyle gözükmesinin tek bir sebebi var o da Lyle Rivas'ın kuzeni French Tom nickli ( lovemeet'de öyle yazıyor) kişinin Brucie’ye yüklü miktarda borcu olması ve Brucie'nin bu borcu French Tom'dan Niko aracılığıyla almak istemesidir. Bunu yapmak için de French Tom'un gay olduğunu öğrenen Niko onunla buluşma ayarlamak için siteye üye olup bilgilerini o şekilde ( örnek: cinsiyet: gay ) ayarlayıp Out of Closet görevinde onunla buluşup onu öldürüyor. Onun dışında o sitedeki bilgileri düzenleme gibi bir şansın yok, iyi oyunlar.

joker05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gta TBOGT ile felan alakası yok. Niko'nun lovemeet sitesinde öyle gözükmesinin tek bir sebebi var o da Lyle Rivas'ın kuzeni French Tom nickli ( lovemeet'de öyle yazıyor) kişinin Brucie’ye yüklü miktarda borcu olması ve Brucie'nin bu borcu French Tom'dan Niko aracılığıyla almak istemesidir. Bunu yapmak için de French Tom'un gay olduğunu öğrenen Niko onunla buluşma ayarlamak için siteye üye olup bilgilerini o şekilde ( örnek: cinsiyet: gay ) ayarlayıp Out of Closet görevinde onunla buluşup onu öldürüyor. Onun dışında o sitedeki bilgileri düzenleme gibi bir şansın yok, iyi oyunlar.
çoook teşekkür ederim bilgilerin için artık rahat rahat oynuyabilirim

Turkuazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu bende bilmiyordum saol

joker05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
oyunu bitirdim herkese tavsiye edrim süper oyun

joker05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ama ben bu stevie nin ne olduğunu çözemedim ona araba falan götürücekmişiz ama arabalrın yerlerine baktım netten araba falan yoktu orda nasıl bişey o bilen varsa anlatsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya gta 4 de packieyeyle buluşmada gıravatlı elbile ve ayakkabıyı aldım buluşcağımız yere gittim packie saat 6,7 arası evden gitmiş görevi nasıl yapcam

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hahaha. :D Sorunun çözüldüğüne sevindim ama.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ahaahahah :D Yine denk geldim yine yarıldım ya gece gece :D Agasgasdasf