Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya bende patchler problem yaratıyor sadece kamera sallanmasını düzelten ilk patch çalışıyo sonra ki patch leri yüklediğimde oyun açılmıyor bir türlü bu sorunu aşamadım
her ikinizin dediğinide diğer patch ler için yapmıştım ama malesef sorunu aşamadım bazıları tüm patchleri yükleyin sonra son patch e ait crack i atın içine düzelir diyor bazıları tek tek yükleyin crackleyin düzelir diyo hepsini yaptım olmadı oyun biraz pahalı (sorunlu bir oyun olmasına karşılık) yoksa gidip orjinal alıcam zaten. Neyse ya gta sızda yaşarım
Arkadaşım bu patch yeni çıktığı için crack yoktur sen gta 4ü sil sonra tekrar yükle 1.0.4.0 adlı patch yükleyip crackını bul ve yap.(Ayrıca bu 1.0.5.0 patch beşinci patch ama rockstarın sitesinde ve her yerde adı 1.0.0.4 diye geçiyor.1 veya 2 hafta sonra internete 1.0.0.4 crack diye yazarsan yeni patchın crackı çıkabilir.)
speedygs
önce gta4ü sil sonra gta4 ü tekrar yükle crack uygulamadan sırasıyla 1.0.1.0 1.0.2.0 1.0.3.0 1.0.4.0 1.0.5.0 bunları kur ve sonra bulduğun crackı yapıştır sorun çözülmesse crack yanlıştır.
arkadaş 1.0.5.0 patch yükledim İlaçladım ama çalışmadı bu sefer patch ları 1 den 4 e kadar tekrar yükledim 4. cü patch. ilacını yapıştırdım sorun yok oyun çalışıyor silmeye gerek yok 5 . patch düzgün bir ilacı çıkana kadar yüklemicem ama çalıştrabilen varsa o şekilde deneyebilirim bu arada %100 save bulup yükledigimde oyun görmüyor save yüklemesini biliyorum daha önce birçok kez yükledim çalıştırdım acemi sayılmam neden oyun görmez çözümü olan varmı patch larla alakalı olabilirmi